Barion Pixel „Nem tudom hol fogok mostantól élni” – Utcára kerül a munkanélküli Kevin Spacey, elárverezik a szexbotrányba került sztár otthonát – Coloré

„Nem tudom hol fogok mostantól élni” – Utcára kerül a munkanélküli Kevin Spacey, elárverezik a szexbotrányba került sztár otthonát

2024. 06. 16.

Nem elég a szexuális zaklatás súlyos vádja, most már Kevin Spacey otthonát és vagyonát is felőröli a pereskedés.

Kevin Spacey könnyekkel telt szemmel mesélt a Piers Morgan Uncensored interjúban arról, hogyan is van most.

Lezárták Kevin Spacey otthonát

Kevin Spaceyt. A szexuális zaklatás súlyos vád, és ez alól a hírességek sem mentesülnek. Márpedig Kevin Spaceyt 4 férfi emelt vádat ellene. A tárgyalások már tavaly nyáron megkezdődtek és mostanra ott tart az ügy, hogy a szexuális visszaélésekkel kapcsolatos pere kapcsán túl sok jogi költség halmozódott fel. Emiatt a színész házát elárverezik, neki pedig megszűnt az állandó otthona és pénze is alig maradt.

…nem tudom, hol fogok most élni. De azóta vagyok Baltimore-ban, hogy elkezdtük forgatni a Kártyavárat. 2012-ben költöztem oda. Ez az otthonom 2016 óta. Nem tudom fizetni a számlákat, amikkel tartozom.

Kevin Spacey
Kép forrása: Getty Images

A Netflix Spacey nélkül folytatta

A Kártyavár című Netflixes sorozat 6. egyben utolsó évadát már Spacey nélkül forgatták. Robin Wright lett a sorozat egyetlen főszereplője, akivel azóta, amióta kitudódott Spacey állítólagos szexuális zaklatása nem is beszéltek.

Kevin erről így vélekedik:

Azt hiszem, azáltal, hogy elhatárolta magát tőlem, lehetővé tette számára, hogy ne kelljen sok kérdésre válaszolnia.

Más színészek kiálltak pályatársuk mellett és abban reménykednek, hogy az egykor népszerű színész hamarosan újra visszatérhet. Sharon Stone így méltatja bajban lévő színésztársát:

Alig várom, hogy Kevin újra munkába álljon. Ő egy zseni. Annyira elegáns és szórakoztató, nagylelkű a hibáival szemben, és többet tud a mesterségünkről, mint a legtöbbünk valaha is fog.

Liam Neesont is elkeserítik a komoly vádak és tudja, hogy mennyire jó ember. Szerinte az iparágnak is nagy szüksége lenne a személyére, a munkájára.

Nyitókép forrása: Getty Images
0 /eletmod/sztarok/utcara-kerul-kevin-spacey/