Barion Pixel Tom Cruise elárulta, mi lesz a Mission Impossible 7. részének címe – Coloré

Tom Cruise elárulta, mi lesz a Mission Impossible 7. részének címe

2022. 04. 29.

Tom Cruise hetedik alkalommal is belebújik Ethan Hunt bőrébe, hogy minden eddiginél izgalmasabb akciójelenetekkel kápráztassa el a rajongókat.

A Mission Impossible 7. forgatásai még 2020-ban kezdődtek el, a világjárvány kitörése előtt, sőt, ez a film volt az egyetlen, amely szigorú szabályokkal folytathatta a munkát, persze Tom Cruise vezénylésével.

Tom Cruise
Forrás: Northfoto

Bár a premier még várat magára, a színész adott némi információt a filmmel kapcsolatosan, amelyet a Las Vegas-i CinemaConon osztott meg a közönséggel. Az eseményen ugyan személyesen nem tudott részt venni, de a róla készült videó mindenkit kárpótolt, főleg miután elmondta mi lesz a film címe, illetve miért is hiányzik a nem mindennapi rendezvényről.

„Bárcsak ott lehetnék most veletek. Elnézést a zaj miatt, de amint láthatjátok, épp a Mission: Impossible-franchise legújabb részét forgatjuk.”

Ezt követően pedig elárulta, hogy a mozit Mission: Impossible – Dead Reckoning Part I. címmel indítják el a mozikban.

Tom Cruise
Forrás: Northfoto

A „Mission: Impossible” filmek 1996 óta több mint 3,5 milliárd dollár bevételt hoztak a konyhára, ami sokak szerint Tom Cruise profizmusának és fáradhatatlan munkamoráljának köszönhető.

Cruise mellett visszatérnek az „MI” veteránjai is, vagyis Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby és Frederick Schmidt. A franchise újoncai között pedig Hayley Atwellt, Pom Klementieffet, Shea Whighamet, Esai Moralest, Rob Delaney-t, Charles Parnellt, Indira Varmat, Mark Gatiss-t és Cary Elwes-et köszönthetjük.

A világjárvány során egyébként többször is elhalasztották az MI7 bemutatóját, de a tervek szerint 2023. július 14-én kerül végre a mozikba. A Dead Reckoning Part II pedig 2024. június 28-án debütál majd.

Forrás: variety.com