Barion Pixel Így néz ki Tom Cruise és Nicole Kidman ritkán látott fia – Coloré

Így néz ki Tom Cruise és Nicole Kidman ritkán látott fia

2021. 06. 09.

Connor Cruise igazi férfi lett 26 évesen, amely a külsején is meglátszik.

Connor híres szüleivel ellentétben teljesen privát életet él, távol Hollywoodtól, ugyanakkor mostanában egyre több mindenkit érdekel, hogy mi lehet vele és nővérével, Isabellával.

'eyes Wide Shut' Movie Stills
Forrás: northfoto.com

Nos, a fiatal srác vígan éli az életet. Bár munkájáról nem sokat tudni, de – egy ideig lemezlovasként tevékenykedett, méghozzá DJ C-Squared néven – szabadidejében rengeteget jár halászni és grillezni a barátaival. Most viszont új frizurájával keltett nagy feltűnést. Tom Cruise fia, ugyanis gondolt egyet és teljesen leborotválta a haját, amely kifejezetten jól áll a jóképű fiúnak. Erről pedig saját Instagram oldalán is megosztott egy felvételt, amelyet néhány szemfüles követője szúrt ki.

Connor egyébként sem az anyjával, sem az apjával nem tartja a kapcsolatot, amelynek pontos okára sosem derült fény. Sokak szerint a két színész a válása után teljesen új életet kezdett és már csak tehernek érezték őt és Isabellát.

Connor
Forrás: instagram.com

Tom Cruise és Nicole Kidman a Mint a villám című film forgatásán szerettek egymásba. Házasságuk 11 évet élt meg, amely alatt 1992-ben adoptálták Isabellát, majd 1995-ben Connort. Ő és a nővére szinte mindennapjukat a fotósok kereszttüzében élték, de felnőttkorukra mindketten a visszafogott és csendes életet választották.

Forrás: people.com