Barion Pixel A 90-es évek legszebb sztárpárjai – Coloré

A 90-es évek legszebb sztárpárjai

2021. 03. 11.

Bár a szerelmek jönnek-mennek a hírességek életében, valamiért mégis akadnak olyan sztárpárok, akik akár hosszabb, akár rövidebb ideig voltak együtt, örökre emlékezni fogunk rájuk…

Képernyőfotó 2021 03 11 20.38.43
Borítókép forrása: Youtube

Nem újdonság, hogy a sztárok egymás között esnek szerelembe, ami bizonyos esetekben annyira jól „sikerült”, hogy a média és az emberek is igazi álompárként tekintettek rájuk. A 90-es években egyre több olyan kép készült a sztárvilág krémjéről, amelyeknek köszönhetően az átlag emberek is kaptak egy kis szeletet az életükből, így abból is, hogy épp kivel vannak. Az egyik legvadabb évtizedben igazi ikonikus párok születtek, akiknek a szerelme a mai napig nem merült feledésbe, ahogy szakításuk oka sem.

De akkor nézzük, kik ők!

Kate Moss és Johnny Depp

4 évig voltak együtt. Legendás párosnak számítottak. Híresek voltak a féktelen bulijaikról és a nagy veszekedéseikről. Szakításuk oka Depp állítólagos hangulatingadozásai voltak.

Gwyneth Paltrow és Brad Pitt

2 évig randizgattak egymással. Fél év után Pitt meg is kérte a színésznő kezét. Ám, amilyen gyorsan jött a szerelem, olyan gyorsan el is múlt. Kapcsolatuk alatt azonban megőrültek egymásért.

Britney Spears és Justin Timberlake

A pár 1998-tól egészen 2002-ig volt együtt. Britney a pletykák szerint a koreográfusával csalta meg Justint, aki nemcsak szakított vele, hanem megírta a Cry me a river című számot, amivel az egész világnak egyértelművé tette az énekesnő tettét. Pedig óriási szerelem volt az övék.

Pamela Anderson and Tommy Lee

A két sztár hivatalosan 3 évig volt házas, ez idő alatt pedig két közös gyerekük született. Annak ellenére, hogy L. A. egyik legnépszerűbb párjának számítottak, házasságuk tele volt botrányokkal és „szakításokkal”.

https://www.instagram.com/p/B8Ptq2YnloC/

Bruce Willis és Demi Moore

A valaha volt egyik legösszeillőbb sztárpáros 10 év házasság és 3 gyerek után döntött a válás mellett. Ugyanakkor nagyon jó barátai maradtak egymásnak.

Nicole Kidman és Tom Cruise

Nicole Kidman szerint az, hogy a 90-es években feleségül ment Tomhoz, védelmet nyújtott Hollywood legnagyobb botrányai ellen, valamint a szexuális zaklatásokkal szemben is. Ők voltak az a pár, akiknek a válása mindenkit sokkolt.

Kurt Cobain and Courtney Love

A 90-es évek legnépszerűbb zenekarának frontembere és a botrányos életű énekesnő szerelme tele volt szenvedéllyel és botrányokkal. Sokan gondolják azt a mai napig, hogy Courtney-nak köze volt Cobain halálához, aki 1994-ben ölte meg magát.

/divat/szepseg/a-90-es-evek-legszebb-sztarparjai/