Barion Pixel Ezek a sztárok vettek részt a The Rolling Stones lemezbemutató koncertjén – Meglepő a lista! – Coloré

Ezek a sztárok vettek részt a The Rolling Stones lemezbemutató koncertjén – Meglepő a lista!

2023. 10. 23.

A The Rolling Stones-nak nemrégiben jelent meg egy újabb lemeze, amit most barátaiknak is bemutattak.

A The Rolling Stones még ma is dübörög: bár már 80 felé járnak a ,,srácok”, nem állnak le, sőt, új lemezt is készítettek. A Hackney Diamonds című album bemutatójára sztárokat invitáltak, akik közül többen elmentek, és igencsak meglepő nevek is kíváncsiak voltak a legújabb dalokra!

Jelen volt például Mary-Kate Olsen, aki a közönség első sorában ült. Ez azért is különleges, mert ritkán jelenik meg nyilvánosan: most a barátaival élvezte a bulit. A színésznőből lett tervező legutóbb a párizsi divathéten volt látható testvérével, a nemrégiben édesanyává vált Ashley-vel, ahol bemutatták a saját márkájukat.

A New York-i koncerten megjelent még Chris Rock, Daniel Craig, Jimmy Fallon és Rachel Weisz is. A bemutatón jelen volt Lady Gaga is, ám nem nézőként, hanem fellépőként, ugyanis vele együtt adtak elő olyan dalokat, mint a Shattered, az Angry vagy a Sweet Sounds of Heaven.

A The Rolling Stones és az új album

Az 1962-ben alakult banda számtalan sikert tudhat magáénak, s idős koruk ellenére sem álltak le a dalszerzéssel. Legutolsó új dalokat tartalmazó albumuk 2005-ben jelent meg, majd 18 év kihagyás után napvilágot látott a Hackney Diamonds című lemez.

The The Rolling Stones ilyen jó kedvvel készült a bulira / Kép forrása: Kevin Mazur / Getty Images
The The Rolling Stones ilyen jó kedvvel készült a bulira / Kép forrása: Kevin Mazur / Getty Images

A Hackney Diamonds egy kelet-londoni szleng kifejezés, és a betört ablaküvegre használják, ami egy betörés vagy rablás során sérül meg. Hackney negyed London északkeleti részén található, s a banda marketingjében ez meg is jelent: a helyi újság, a Hackney Gazette hozott le egy olyan hirdetést, melyben üvegjavítást hirdetnek. Ha felhívták az érdeklődők a megadott telefonszámot, azt az üzenetet kapták, hogy a Hackney Diamonds szeptember elején nyit, és szeretettel várnak mindenkit.

A banda tavaly, alakulásuk 60. évfordulóján hatalmas koncertsorozatot adott, és a rajongók már most bizakodnak abban, hogy az új lemezre is hasonló előadásokkal készülnek.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images