Barion Pixel Ashley Olsen 37 évesen anya lett! Komoly nevet válaszott újszülött gyermekének – Coloré

Ashley Olsen 37 évesen anya lett! Komoly nevet válaszott újszülött gyermekének

2023. 08. 15.

Az egykori gyereksztárból lett divattervező, Ashley Olsen és férje, Louis Eisner már év elején köszönthette a kicsit, de nem hozták nyilvánosságra.

Ashley Olsen és Mary-Kate Olsen a legbájosabb ikerpárként robbant be a 90-es években, egészen piciként kezdték a Bír-Lak-kal. Majd nagykorúvá válásuk után tudatosan visszavonultak, és teljesen más területet hódítottak meg együtt – a divatipart. Saját márkájuk és boltjuk van, magánéletüket pedig elég komolyan őrzik.

Ashely Olsen
Forrás: Michael Buckner/Variety/Getty Images

Mary-Kate férje a magyar származású milliárdos, Olivier Sárközy volt. Ashley Olsen pedig Louis Eisner oldalán találta meg a boldogságot, aki hivatalosan “művész”. Ők ketten és nagyjából 50 vendég egy szűk kis ceremónián, Bel-Air-i otthonukban kötöttek házasságot tavaly év végén. Most pedig az is kiszivárgott, hogy van egy kisfiuk, aki év elején születhetett.

Ashley Olsen és Eisner kapcsolatukat mindig is távol tartották a reflektorfénytől. 2021 márciusában fotózták le őket randi közben, New Yorkban. Ugyanezen év júliusában pedig Eisner egy ritka fotót osztott meg Olsenről az Instagram sztorijában. Ezen Ashley egy sört és egy machete-t tartva, fehér ruhában sétál. Utoljára 2021 szeptemberében fotózták le őket együtt egy vörös szőnyeges eseményen, a YES 20. évfordulós gáláján Los Angelesben.

A gyermekükről semmilyen hivatalos közleményt nem adtak ki, de tudvalevő, hogy az Otto nevet kapta. Azt sem lehet tudni, hogy az egykori színésznő maga szült vagy béranyázott, mint ahogy az nemrég kiderült Riley Keogh-nál.

Forrás: Harper’s Bazaar
Borítókép forrása: Jamie McCarthy/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/ashley-olsen-anya-lett/