Barion Pixel Sok év szenvedés után révbe ért Mary-Kate Olsen? Boldogabb, mint valaha – Coloré

Sok év szenvedés után révbe ért Mary-Kate Olsen? Boldogabb, mint valaha

2023. 07. 10.

Mary-Kate Olsennek jó tett, hogy eltávolodott Hollywoodtól. Az egykori gyereksztár 37 évesen láthatóan jobban van, mint valaha. Reflektorfényben nőtt fel, de hosszú ideje inkább üzletasszony, mint színésznő.

Mary-Kate Olsen teljesen új életet él

Mary-Kate-nek több nehézséggel kellett szembenéznie, mint a legtöbb korabelinek, de dolgozott magán, és most egészségesebb és boldogabb, mint valaha

– árulta el egy bennfentes.

Még a barátainak is azt mondja: ‘Végre boldog vagyok!’. Jó látni, hogy végre biztonságban érzi magát.

Mary-Kate Olsen
Kép forrása: Donato Sardella / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Mary-Kate és ikertestvére, Ashley Olsen a Bír-lak (Full House) sorozatban kezdték hollywoodi karrierjüket, miután felváltva játszották Michelle Tanner szerepét. 1987-1995 között szerepeltek a sorozatban, majd a testvérek már 10 évesen saját produkciós céget alapítottak. Annak ellenére, hogy ilyen fiatalon ilyen sikeresek lettek, Mary-Kate Olsen őszintén elárulta, hogy a rivaldafény nem volt mindig olyan tökéletes, mint amilyennek tűnt.

Megnézem a rólam készült régi fotókat, és egyáltalán nem érzem, hogy kötődöm hozzájuk Soha senkinek nem kívánnám azt, ahogy én nevelkedtem

– vallotta be még 2010-ben. Mary-Kate Olsen tinédzserként étkezési zavarral küzdött. Végül felhagyott a színészkedéssel, mert úgy érezte, hogy a betegsége miatt nem tesz jót neki, hogy úgy érzi, mindig szépnek kell lennie.

Ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel Hollywood. Szeretem a működését, szeretem az embereket, akik részt vesznek benne, és a lehetőség érzését. De ha valaha is visszatérek, akkor nem színésznő leszek

– mondta.

Ezután Ashley-vel is úgy döntöttek, hogy inkább a divatbirodalmukra koncentrálnak – amelyhez az Elizabeth and James és az előkelőbb The Row márkák tartoznak.

Mary-Kate Olsen
Kép forrása: Taylor Hill / Contributor / FilmMagic / Getty Images

Zűrös szerelmi élet

A pletykák szerint Mary-Kate Olsen Heath Ledgerrel járt akkoriban, amikor a színész túladagolása történt. A masszőrnő, aki megtalálta a színészt hálószobájában egy manhattani lakásban, felhívta őt, mielőtt mentőket tárcsázta volna. A jelek szerint Ledgerrel a halála előtti hónapokban randiztak.

Mary-Kate végül továbblépett Olivier Sarkozy bankárral, mára már elváltak, 2015-ben házasodott össze. Egy 2020-as zűrös veszekedést követően az exek 2021 januárjában egyeztek meg.

Akkoriban egy bennfentes elárulta, hogy Hollywood lassan romlott meg az ikrek számára, miután hat hónapos korukban megkapták a legelső szerződésüket.

Forrás: OK!, ET Online

Borítókép forrása: Theo Wargo / Staff / WireImage / Getty Images