Barion Pixel John Stamos kezdetben dühös volt, amiért az Olsen-ikrek nem tértek vissza a Bír-Lak-ba – Coloré

John Stamos kezdetben dühös volt, amiért az Olsen-ikrek nem tértek vissza a Bír-Lak-ba

2023. 05. 30.

Az 59 éves sztár, John Stamos egy podcastban mesélt arról, hogy kezdetben mit érzett azzal kapcsolatban, hogy Mary-Kate és Ashley Olsen nem tért vissza a közös sikerszériába.

John Stamos az And That’s What You REALLY Missed című podcast legújabb epizódjában elárulta, hogy először dühösnek érezte magát, miután megtudta, hogy az Olsen-ikrek passzolták a lehetőségét annak, hogy a Netflix újraindítsa a ’90-es évek egy legsikeresebb sit-com-ját, a Bír-lak-ot, ami mindannyiukat híressé tette. A sorozat 1987 és 1995 között 8 évadot élt meg.

John Stamos
Forrás: ABC/Getty Images

A sorozat főszereplői John Stamos és az Olsen-lányok mellett, Bob Sage, Dave Coulier, Candace Cameron és Jodie Sweetin voltak. A hölgyek alkották a három nővért, vagyis az Olsen-ikrek egy karaktert formáltak meg, mivel annyira kicsik voltak, hogy egy személynek megterhelő lett volna a sok forgatás.

Bob Sage sajnálatos módon elhunyt 2022 januárjában, és ez a szomorú apropó hozta el az újraegyesülést Stamos és az ikrek között. Mindaddig alig beszéltek, és csak pletykákat hallottak egymásról.

Az ikrek New Yorkba költöztek. És el kell mondanom, az egyetlen pozitív dolog, ami Bob halálából származott, hogy ismét találkoztunk. Bob ápolta velük a kapcsolatot, én csak néha…Hallani lehetett pletykákat, hogy Ó, utálták a gyerekkorukat, vagy utáltak szerepelni a műsorban. Nem estek jól, és akkor is dühös voltam, mikor 2016-ban a reboot ötletére nemet mondtak. Aztán Bob halálakor átjöttek és mindent megbeszéltünk, jól esett és tisztáztuk a dolgokat. És elmondták, hogy nagyon is szerették a műsort.

– emlékezett vissza Stamos.

John Stamos
Shawn Ehlers/Getty Images

A podcast beszélgetés során az is kiderült, hogy annak idején a Bír-lak forgatásának legelején John Stamos majdnem kirúgatta az akkor 11 hónapos ikreket a show-ból, mert azok állandóan bömböltek, sikoltoztak és úgy érezte, nem lesz képes ilyen pici gyerekekkel együtt dolgozni. Ashley-t és Mary-Kate-t le is cserélték egy vörös ikerpárra, de azok még szörnyűbbek voltak, így az Olsen-ikrek visszatérhettek. Aztán történelmet írtak.

Forrás: People
Borítókép forrása: Bob D’Amico/Getty Images