Barion Pixel Ritka pillanat! Interjúban beszéltek magánéletükről az Olsen-ikrek – Coloré

Ritka pillanat! Interjúban beszéltek magánéletükről az Olsen-ikrek

2021. 06. 15.

Pár hónaposan már reklámfilmben szerepeltek, ma pedig visszavonultan tervezik saját márkájuk darabjait.

Az Olsen-iker, vagyis Mary-Kate és Ashley születésük után kilenc hónappal kezdtek dolgozni, méghozzá a Bír-Lak című sorozatban, amelyben felváltva játszották Michelle Tanner szerepét.

Elle Style Awards Press Room
Forrás: northfoto.com

A sorozat után sem volt megállás, sorra kapták a nagyobbnál nagyobb szerepeket, 16 éves korukra pedig a világ legismertebb ikerpárjává váltak. Szerepeltek videóklipekben, tinisorozatokban, mozifilmekben, ám 18 éves korukban egy nagy törés következett az életükbe.

A rájuk nehezedő nyomás és figyelem miatt evési zavaraik lettek, majd pár évre rá teljesen visszavonultak a rivaldafénytől. Ekkor alapították meg saját márkájukat, a Row nevű brandet, amelyet sok más – saját márkával rendelkező – sztárral ellentétben nem az arcukkal akartak népszerűsíteni, hanem annak elsőosztályú minőségével. Egy velük készült interjúban ennek okát is elmagyarázták:

„Nem akartunk középpontban lenni a márkánk szempontjából. Bizonyos értelemben nem is akartuk tudatni az emberekkel, hogy ez a márka „mi” vagyunk. Úgy értem, ez egyike volt azoknak a dolgoknak, ahol valójában a termékről volt szó, nem pedig rólunk.” – mondta Ashley.

Testvére, Mary-Kate hozzátette, hogy nagyon sokáig mindketten a tömeggyártásban készült darabok szerelmesei voltak, így rálátásuk lett, mire vágynak az emberek, ha ruhákról esik szó. Véleménye szerint manapság az időtállóság és a minőség a legfontosabb szempont, amit végül egy teljesen semleges márkanévvel hoztak létre.

Az elmúlt évben Mary-Kate élete volt hangosabb a botrányoktól, ugyanis több évnyi házasság után, Oliver Sarkozyvel a válás mellett döntöttek, akivel nem volt túl baráti az elválás. A szakítás után pedig egyértelműen Ashleyhez menekült, aki mindenben támogatta abban a nehéz időszakban.

Forrás: justjared.com