Barion Pixel Óriási dobásra készül Steven Spielberg és Bradley Cooper a Netflixen – Coloré

Óriási dobásra készül Steven Spielberg és Bradley Cooper a Netflixen

2022. 11. 19.

Egy hetvenes évekbeli krimiklasszikust gondolt újra a világhírű rendező, Steven Spielberg és a főszerepre a Csillag születik sztárját kérte fel.

Bradley Cooper alakítja a címszereplőt a Bullitt című zsarumoziban, ami egy 1968-as film feldolgozása, újragondolása lesz, és Steven Spielberg rendezi majd. A San Franciscó-i zsaru óriási siker volt annak idején, amelynek főszerepét Steve McQueen játszotta. A megújuló rendőrsztori egyelőre még gyerekcipőben jár, a forgatókönyvet Josh Singer írja, és Cooper feltehetőleg producerként is jegyzi majd a projektet. McQueen fia, Chad McQueen és unokája, Molly McQueen is részt vesznek a film készítésében, mint szakértő executive producerek.

Bradley Cooper
Forrás: Northfoto

Az ikonikus előd azért is lett hatalmas siker, mert minden idők egyik legizgalmasabb és leghíresebb filmes autósüldözését is bemutatta. Az eredeti moziban a San Franciscó-i rendőrt, Franket megbízzák, hogy védelmezze egy besúgó gengszter életét, mivel az politikailag fontos szerepet tölt be és még egy maffia-per tanúja is. A gengszter azonban meghal, Bullitt pedig tovább nyomoz az ügyben, és a maffia mellett a korrupt politikai krémmel is szembe kerül.

Bradley Cooper
Forrás: Northfoto

Steve McQueen az eredetiben kaszkadőr nélkül vezette azt a felturbózott Ford Mustangot, amivel az ikonikus jelenetek készültek. Egyelőre keveset lehet tudni a projektről, de valószínűleg teljesen megújul majd a történet, nemcsak egy egyszerű remake lesz. Az is lehet, hogy nem egy részt forgatnak belőle, hanem a híres rendőr karaktere megkapja a maga franchise-át.

Cooper és Steven Spielberg kölcsönösen nagyra tartják egymást, nem meglepő a közös projekt. Bradley ugyanis a Leonard Bernstein világhírű karmesterről és zeneszerzőről szóló Maestro filmet Steven Spielberg ösztönzésére vállalta el, színészként, társ-forgatókönyvíróként, rendezőként és producerként is.

Forrás: popsugar.com
Borítókép forrása: Northfoto