Ezzel a thrillerrel tér vissza Bradley Cooper a mozikba

2021. 09. 17.

Megérkezett Guillermo del Toro „Nightmare Alley ” című pszichológiai thrillerének első trailere.

Hatalmas szereplőgárdával, nem mindennapi nevekkel hozza el számunkra a híres rendező újabb történetét, ami egy csavaros thriller lesz. A főszereplő Bradley Cooper, aki Stan Carlisle-t alakítja, egy szélhámost, aki mesterien manipulálja az embereket. A karakter nem is gondolja, hogy még egy nála is veszélyesebb manipulátorral hozza össze a sors. Ez Dr. Lilith Ritter pszichiáter, akit a nagyszerű Cate Blanchett kelt életre.

Bradley Cooper At The A Star Is Born Paris Premiere
Forrás: Northfoto

A teljes szereplőgárdája olyan színészeket vonultat fel, mint Willem Dafoe, Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman, Rooney Mara, Holt McCallany, Tim Blake Nelson, Mary Steenburgen, David Strathairn és Clifton Collins Jr.

A rendező, Guillermo del Toro elmondta egy interjúban, hogy ez az első olyan alkotása, ami nem tartalmaz természetfeletti elemet, csak egy igazán combos, sötét, emberi történet lesz. A film egyébként egy 1946-os, azonos című novella alapján készült.

A trailer alapján érdemes lesz év végén moziba menni!

Bradley Cooper az elmúlt években igazán színes és nagyszerű alakításokat nyújtott. Többek között a Napos oldalban – amelyért Oscar-díjra is jelölték -, az Amerikai mesterlövészben és a Csillag születik című filmekben mutatta meg milyen nagy tehetséggel áldotta meg a sors.

Forrás: variety.com