Bradley Cooper felismerhetetlen Leonard Bernstein szerepében, a Maestro első fotóin

Bradley Cooper nem egyszerűen Leonard Bernsteint alakítja a Maestro című életrajzi filmben, hanem ténylegesen azzá válik.

Bradley Cooper teljes átalakuláson ment keresztül, hogy eljátssza a néhai nagyszerű zeneszerzőt.

Bradley Cooper
Forrás: Northfoto

A Maestro Leonard Bernstein, a kétszeres Tony-díjas, 16-szoros Grammy-díjas és Oscar-jelölt zeneszerző életét mutatja be, illetve annak kapcsolatát feleségével, Felicia Montealegre színésznővel, akit pedig Carey Mulligan alakít majd a produkcióban. A pár két eljegyzést, 25 év házasságot és három gyermeket tudhatott magáénak.

A Netflix különleges produkciója több évtized munkásságát öleli fel, Bernstein fiatal és idős korából is merítkezik, így Bradley Coopernek többszörösen át kellett változnia, ahogy persze Carey Mulligannek is. Az első fotókon fekete-fehérben láthatjuk a fiatal párt megjelenítő színészeket, már ez is egészen hihetetlen hatást kelt. Valójában olyan érzés látni ezeket a képeket, mintha negyvenes évekbeli fotográfiákat látnánk.

A második fotósorozat már színes, és ezeken az időskori Leonard Bernstein szerepel, azaz a rá kísértetiesen hasonlító Bradley Cooper, akit feltehetőleg saját édesanyja sem ismerne meg, ha így beállítana hozzá.

Bradley Cooper Leonard Bernstein szerepében
Forrás: Northfoto

Cooper kétségkívül nemcsak egy jóképű és tehetséges színész, ezzel a filmmel belép a művészek és filmkészítők élmezőnyébe is, hiszen a forgatókönyvet is ő maga írta Josh Singerrel közösen, és rendezni is ő rendezi a produkciót. Ebben pedig maga Steven Spielberg járt el, aki a Csillag születik kapcsán figyelt fel Cooper rendezői tehetségére.

Forrás: variety.com

Ez is érdekelhet:

Tom Hanks is nagy változáson ment keresztül

Tom Hanks nemrég fejezte be az új élőszereplős – sokak által nagyon várt – Pinokkiót, amelyben ő alakítja Geppetto mestert. Az alkotás története elvileg a klasszikus mesét követi nyomon, tehát alapvetően nem sok mindent csavartak a sztorin, ugyanakkor a színészek, illetve a látványvilág állítólag mindenkit el fog varázsolni a mozikban. Sőt, még maga Tom Hanks külseje is nagy változáson ment keresztül a hitelesség érdekében. Ha tudni akarod, hogyan fog festeni a színész a filmben, akkor olvasd el a cikkünket!

A Maestro 2023-ban lesz látható a Netflixen.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ezeket kóstold meg, ha Szicíliában jársz!