Barion Pixel Spirituális útkeresés az esőerdőben – egy hónapot töltött elvonulásban a Tankcsapda rockere – Coloré

Spirituális útkeresés az esőerdőben – egy hónapot töltött elvonulásban a Tankcsapda rockere

2024. 03. 04.

A Tankcsapda gitárosa, Sidlovics Gábor, vagyis Sidi az M2 Petőfi TV zenés portréműsorában osztotta meg Takács-Koltay Annával, hogyan egyezteti össze a karrierjét és az apaságot. De arról az életre szóló spirituális utazásról is mesélt, amire a közelmúltban vállalkozott önfejlesztése érdekében.

Csak ritkán beszél magánéletéről a Tankcsapda gitárosa, Sidlovics Gábor, azaz Sidi. A zenész Takács-Koltay Anna zenés portréműsorában, az M2 Petőfi TV-n látható Magas és Mély vendégeként azonban kivételt tett: őszintén vallott az apasággal kapcsolatos érzéseiről.

M2 Petofi Tv Sidi
fotó: M2 Petőfi TV

„Sokszor elbizonytalanodom, hogy milyen apa vagyok, de szerencsére olyankor a gyermekeim anyja helyretesz, hogy nyugodjak meg, jó apuka vagyok. Igyekszem úgy élni, hogy amit a hivatásommal járó életmód elvesz, azt kárpótolni tudjam az életükben” – mondta a turnék okozta gyakori időhiányra utalva a zenész. Sidi hozzátette, januárban hosszabb időt töltött családja nélkül, egy hónapos spirituális elvonuláson vett részt Brazíliában, és mint mondja, családja és zenekara is támogatta őt ebben.

S8i3272 2
fotó: Tankcsapda

„A brazil őserdőbe, egy szent helyre látogattam el. Oda azért mennek el az emberek, hogy dolgozzanak magukon a helyi segítőkkel. Azt mondják, egy ott töltött hónap felér másfél évnyi pszichoterápiával. Minden az önmunkáról szólt, nem nyaralás volt. Életem egyik legnagyobb élménye volt, pozitív és negatív értelemben is” – tette hozzá a zenész. A teljes beszélgetés újranézhető a Magas és Mély Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Magas és Mély – péntek esténként 20:40-től az M2 Petőfi TV-n, ismétlés szombaton 20:10-kor és szerdán 23:05-kor.