Barion Pixel Selena Gomez gyűrűt villantott – Ő rabolta el a szívét – Coloré

Selena Gomez gyűrűt villantott – Ő rabolta el a szívét

2023. 12. 08.

Selena Gomez gyémántgyűrűt mutatott követőinek az Instagramon, és azt is megtudhattuk, hogy kibe szeretett bele!

Selena Gomez csillogó gyémántgyűrűvel tudatta a világgal, hogy szerelmes. Nem sokkal azután posztolta a képet, hogy megerősítette kapcsolatát Benny Blanco zenei producerrel. A 31 éves színész- és énekesnő elárulta, hogy fél éve titokban randizgat a producerrel, az általa megosztott fotón pedig jól látható, hogy a bal gyűrűsujján visel egy gyűrűt, amiben egy B-betű díszeleg. A kép azért vet fel több kérdést, mert a balkéz gyűrűsujját jószerivel az eljegyzési gyűrűknek tartja fenn az ember, és a B, mint Benny Blanco is igencsak sokat sejtet.

Selena Gomez révbe ér

A Gyilkos a házban sztárja nem akárhogy hozta a közönség tudtára, hogy kapcsolatban van: a Popfactions egyik posztjára reagálva tette be a közös képet a férfival. A rajongók reakciói vegyesek, hiszen sokan úgy gondolják, hogy Benny nem elég jó Selenának, ám a színésznő erre is válaszolt:

Még mindig jobb, mint bárki, akivel valaha is együtt voltam. Ez tény.

Kiemelte emellett, hogy Benny Blanco a legjobb dolog, ami valaha történhetett vele, és hogy komoly érzelmeket táplál iránta.

Selena Gomez Instagramon mutatta meg sokat sejtető gyűrűjét / Kép forrása: Instagram / Selena Gomez
Selena Gomez Instagramon mutatta meg sokat sejtető gyűrűjét / Kép forrása: Instagram / Selena Gomez

A posztolgatás során Selena arra is rájött, hogy nincs szüksége arra, hogy ismeretlen embereknek magyarázkodjon, így kijelentette, hogy visszavonul a platformtól, és csupán akkor fogja újra használni, ha egy projektjét kell népszerűsítenie. Kiemelte ugyanakkor, hogy a rajongóit mindennél jobban szereti.

Félelme nem alaptalan, hiszen korábbi kapcsolatai során is megnehezítette életét a média, amikor is például Justin Bieberrel alkotott egy párt. Most saját maga gondoskodik arról, hogy minél intimebben élhesse meg az új szerelmet, s ezzel tartsa biztonságban magánéletét.

Forrás: Metro.

Nyitókép forrása: Getty Images