Barion Pixel Meg vagy lőve, mit viselj az irodában? Selena Gomez párizsi szettjéből bőven inspirálódhatsz! – Coloré

Meg vagy lőve, mit viselj az irodában? Selena Gomez párizsi szettjéből bőven inspirálódhatsz!

2023. 10. 10.

Selena Gomezt legutóbb Párizsban kapták lencsevégre a lesifotósok, nem akármilyen szettben: a színész-énekesnő outfitje mindenki számára jó kiindulási alap lehet, aki épp irodai szettekre vadászik.

Határozottan színt visz a saját, és a mi életünkbe is Selena Gomez az utóbbi időben, már ami a ruhaválasztásait illeti. Míg a 31 éves sztár az MTV Video Music Awardson egy vörös Oscar de la Renta ruhában tündökölt, addig néhány napja a melleit kiemelő, dögös, fekete ruhától hangos az internet. Selena ezúttal visszafogottra, mondhatni „vállalatvezérre” vette a figurát: szürke-kék outfitjét a legstílusosabb menedzserek is megirigyelhetnék!

Selena Gomez és a menedzser outfit

Selena Gomezt szeptember végén kapták lencsevégre, amint fülig érő mosollyal a száján épp elhagyja párizsi szállodáját. A színész-énekesnő széles szárú halász nadrágja és a derék részen kibuggyanó, boxerre emlékeztető anyag ugyan halványan a hivatásos birkózók outfitjére emlékeztet, összhatásában mégis rendkívül letisztult hatást kelt. Ami a boxert illeti: nem Selena az első, aki ilyen módon fejeli meg a maszkulin stílust, korábban Emily Ratajkowski és Sofia Richie is hangsúlyozták már boxerrel erejüket. (Az ötlet egyébként megjelent már a Miu Miu, Bottega Veneta és Loewe kifutóin is korábban.)

Különös fejhajtással adózhatunk a sztárnak a színösszeállításért is: Selena ezúttal a babakéket párosította egy halványlila, mondhatni koszos lila zakóval és hozzá illó nadrággal, szettjét pedig az ing színével azonos, pánt nélküli magassarkúval (amely kiemelte kecses bokáit), letisztult fehér fűzővel és bézs táskával egészítette ki.  

Selena kiegészítők szempontjából is tud még újat mutatni: az énekesnő kerek fülbevalókkal, egy egyszerű, ujjnyi vastag aranylánccal és látványos arany gyűrűkkel dobta fel öltözékét. Ami a sminkjét illeti, ezúttal maradt a megszokott cicaszem-hatású, nude make up mellett, haját pedig középen választotta el, majd szoros lófarokba fogva viselte a tarkóján. 

Outfitje több szempontból telitalálat lehet az irodai munkához: míg a laza nadrág kellő kényelmet biztosít viselőjének, addig a szett többi része megadhatja számunkra azt a plusz wow faktort, amely miatt biztosan mindenki ránk figyel majd egy-egy értekezleten!

Single Soon

Munkásságát tekintve Selena legutóbb az augusztusban debütált Single Soon című dala kapcsán került a címlapokra. A dal szövege több szempontból is gondolkodásra késztette a média képviselőit: „I don’t wanna see a tear, and the weekend’s almost here” sora miatt többen azt gondolták, Selena új alkotása The Weekendhez szól, akivel Gomez nagyjából tíz hónapig randizott 2017-ben. Selena e tekintetben maga cáfolta a vádakat, hiszen a Hollywoodlife témát boncolgató közösségimédia-posztja alá ő maga kommentelte azt, hogy „Nem is tévedhetnének nagyobbat.”

Gomez a dal másik sora miatt magyarázkodásra kényszerült: a dalban ugyanis azt énekli, magasak az elvárásai a férfiakkal szemben. A SiriusXm vele készült beszélgetésében azonban korrigálta saját dalszövegét, mint mondta: „Inkább magasak az igényeim. A mai férfiak gyakran összekeverik az elvárásokat az igényekkel” – mesélte a sztár, aki egyúttal megfogalmazta szükségleteit a következő udvarlójával kapcsolatban. „Csak legyél cool, de nem abban az értelemben, ahogy azt általában gondolják. Légy kedves, nevettess meg és legyél jó a családomhoz meg a körülötted lévőkhöz. Aztán majd meglátjuk.”

Ha az óriási médiafigyelem nem lenne elég, a számok is Selena új dalának erős mondanivalóját támasztják alá: az augusztus 25-én megjelent Single Soon a US Billboard Hot 100 19. helyén landolt a megjelenésekor és azóta is a slágerlista élén szerepel. Selena ezzel újra bebizonyította: nemcsak öltözködése, hanem dalszövegei miatt is érdemes rá odafigyelni!

Források: Vogue.comIndependent.co.uk