Selena Gomez bejelentésére még a legnagyobb rajongói sem számítottak

2021. 10. 05.

Napjaink egyik legsikeresebb és legtehetségesebb énekesnőjének kikiáltott Selena Gomez óriási bejelentést tett, ami bizony sokakat meglepett.

Az énekesőről köztudott, hogy amihez hozzáér, az bizony arannyá változik. Talán ezért is gondolta úgy a Coldplay nevű brit zenekar, hogy ideje kivetnie a hálóját a szépséges sztárra, aki kicsit sem volt ellene a közös munkának.

Premiere Of Dolittle
Forrás: Northfoto

Néhány hónapja ültek össze, hogy megalkossák a számukat, amit a jelek szerint lassan a nagyközönség előtt is szeretnének bemutatni. Erre mi sem lehet nagyobb bizonyíték, mint az, hogy Selena Twitter oldalán jelentette be a közös kollaboráció hírét. A szám a „Let Somebody Go” címet kapta, és szerepelni fog a Grammy-díjas zenekar közelgő kilencedik stúdióalbumán, a Music of the Spheres-en. Az énekesnő egyébként nemcsak a szám címét, hanem a megjelenés dátumát is elárulta, amely október 15-e. Szó szerint lélegzetvisszafojtva várja a világ, hogy mi sül ki az énekesnő és a zenekar zsenialitásából.

Selena egyébként az elmúlt időszakban saját szépségápolási márkájával volt elfoglalva, illetve igyekezett kicsit visszavonulni a reflektorfénytől, hogy minél mélyebb és őszintébb dalokat tudjon írni közelgő új albumára, ugyanis egy korábbi interjúban elárulta, hogy előző párkapcsolatai még mindig fájdalmas nyomot és mély sebeket hagytak benne.

Forrás: deadline.com