Tudtad, hogy ezek a hírességek szépségversenyeken kezdték?

Míg Sandra Bullock csak eljátszotta híres filmjében, hogy szépségkirálynő, addig sok ismert színésznő tényleg ilyen megmérettetéseken kezdte karrierjét.

A női szépség mindig is a mozik középpontjában állt, így nem is csoda, ha egyik-másik sztárt egy szépségversenyen fedezték fel, vagy a filmezés előtt megmérettette magát ilyen rendezvényeken. Azt, hogy ki mennyire szónokolt a világbéke mellett, nem tudjuk, de azt igen, hogy ki, mikor, milyen eredményekkel végzett. Ezeket a fotókat elnézve, nem csoda, ha utána egyenes út vezetett számukra Hollywoodig.

'catwoman' Movie Stills
Forrás: northfoto.com

Halle Berry 1985-ben nyerte meg a Miss Teen America címet, 1986-ban pedig Miss Ohio lett, valamint a Miss America összesítettben is dobogós helyet ért el. A zsűri már akkor nagy jövőt jósolt neki.

Pryanka Chopra 2000-ben nyerte el a Miss India címet, majd ezt követően a világversenyen képviselte hazáját. A gyönyörű sztár azóta befutott Hollywoodban és a jóképű Nick Jonas szívét is megnyerte, akivel össze is házasodtak.

Selena Gomez gyermek szépségversenyeken indult, és nyert is. Tinédzserként felhagyott a versenyekkel, sztár lett a Disney csatornán és énekesnőként is befutott.

Hillary Duff hasonlóan, mint Selena, gyermekversenyeken indult és utána jött a Disney Club. Ő is zenei karrierre váltotta a versenyeket, illetve pár filmben meg sorozatban is domborított. Ma pedig büszke édesanyaként éli az életét.

Amerika nagy kedvence, a született feleség, Eva Longoria fején is díszelgett korona, méghozzá 1995-ben, amikor ő lett Miss Corpus Cristi a Miss Amerika versenyben.

A mai is gyönyörű Michelle Pfeiffer mindössze 19 éves volt, amikor Miss Orange County lett 1978-ban. A floridai szépség azonban jó, hogy a filmipar felé haladt tovább, mert zseniálisan tehetséges, és a mai napig nagy rajongás övezi.

Forrás: insider.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ami nincs az nem fájhat? Dehogynem. Tudj meg többet a babák fogzásáról!