Újabb meglepetés a sztárvilágban: Angelina Jolie 15 évvel fiatalabb hírességgel randizik

2021. 09. 27.

Nem először kap szárnyra a pletyka, de most bizonyíték is van rá, hogy a színésznő és az énekes, The Weeknd randizgatnak!

Egy olasz luxusétteremben, a Giorgia Baldiban romantikázott a 46 éves hatgyermekes édesanya és a 31 éves popsztár, akik ugyan külön érkeztek, de együtt távoztak a vacsoráról. A kellemes, privát szekcióban eltöltött falatozás és beszélgetés majdnem 3 órásra sikeredett, majd a pár együtt hagyta el a Santa Monica-i vendéglátó helyet.

'maleficent: Mistress Of Evil' Rome Photocall
Forrás: Northfoto

Ezúttal nem tudták elkerülni a paparazzik gondos munkáját: a sztárok egyből lelepleződtek távozáskor, ahol már korábban is elcsípték őket. A randira még össze is öltöztek, mindketten talpig feketében jelentek meg, de a rejtőzködés így sem jött össze. Az étterem privát részét végül az énekes kocsijával hagyták el, amivel egészen a férfi 70 millió dollárt érő házáig mentek…

Arra kevés az esély, hogy közös munka projektről lenne szó, hiszen Angelina egészen biztos nem fog duettet énekelni, és kicsi az esély arra is, hogy The Weeknd fog szerepelni valamilyen filmben, amit Jolie rendez. Sokkal valószínűbb, hogy Brad Pitt egykori felesége a nála jóval fiatalabb művészben találta meg az új szerelmet. Angie-nek szüksége is van a lelki támaszra, mert Pitt-tel még mindig nem zárultak le a gyermekelhelyezési csaták, és ott tesznek keresztbe egymásnak, ahol csak tudnak. Legutóbb a franciaországi birtokuk tulajdoni jogát sikerült elrendezni nagy nehezen, de azóta újabb nézeteltéréseik akadtak.

A popénekest – korábbi kapcsolatai alapján – nem az idősebb hölgyek érdekelték, hiszen olyan ifjú hírességekkel járt, mint Selena Gomez vagy éppen Bella Hadid. Persze nem kezelhetjük tényként, hogy Jolie és The Weeknd egy párt alkotnak, amíg ők ezt be nem jelentik, vagy egyértelművé nem teszik egy vörös szőnyeges debütálással.

Forrás: dailymail.com