Barion Pixel Végre befutott a Sárkányok háza első teljes előzetese – 2022 legnagyobb sikerének ígérkezik – Coloré

Végre befutott a Sárkányok háza első teljes előzetese – 2022 legnagyobb sikerének ígérkezik

2022. 05. 06.

Hihetetlen, de végre befutott a House of the Dragon vagyis a Sárkányok háza című Trónok harca előzménysorozat első teljes előzetese.

A Sárkányok háza augusztus 22-én startol el az HBO Max csatornáján, amely minden idők legnépszerűbb fantasy sorozatának története előtt több évszázaddal fog játszódni.

Hbo A Publié Les Premieres Photos Du Sequel De Game Of Thrones ***exclusive***
Forrás: Northfoto

De, ami ennél is fontosabb, hogy most a Targeryen család kerül középpontba, pontosabban az az időszak, amikor még ők voltak hatalmon. Több kisebb teaser és előzetes után viszont most végre megérkezett az első hivatalos teljes hosszúságú trailer is, amely mozgalmas részeket ígér a rajongók számára.

A Sárkányok háza első évada 10 részes lesz és George R.R. Martin Tűz és vér című könyvén fognak alapulni a cselekményszálak. Bár alapvetően a Targeryenek lesznek középpontban a Trónok harcából ismert más családok is fel fognak tűnni. Tehát a Stark és Baratheon család tagjait is láthatjuk, akik az előzetesben a Vastrónt elfoglaló Viserys királynak esküsznek hűséget.

A készítők szerint az eredeti sorozatnál is sötétebb, erősebb és lenyűgözőbb produkcióra számíthatunk, amely nagyszerű keretet fog adni több Trónok harca jelenetnek.

A sorozatban olyan színészek kaptak helyet, mint Paddy Considine, Matt Smith, Emma D’Arcy, Olivia Cooke, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel és Rhys Ifans.

Sárkányok háza
Forrás: Northfoto
Forrás: variety.com