Barion Pixel Sarah Jessica Parker elárulja, miért döntött úgy Kim Cattrall, hogy visszatér az And Just Like That című sorozatba Samantha-ként – Coloré

Sarah Jessica Parker elárulja, miért döntött úgy Kim Cattrall, hogy visszatér az And Just Like That című sorozatba Samantha-ként

2023. 06. 24.

A színésznők közötti viszály ellenére Carrie megformálója, Sarah Jessica Parker azt mondja, hogy van mit ünnepelniük, és ez késztette kollegáját a cameo szerepre.

Sarah Jessica Parker is megszólalt végre, hogy miként is viszonyul Kim Cattrall feltűnéséhez az And Just Like That spin-off-ban, miután Cynthia Nixon és Kristin Davis már elmondták a véleményüket. Parker a Channel Seven Sunrise című műsorában nyilatkozott kolléganője visszatéréséről.

Egy ötlet volt, ami a 25 évünkről szól, és ennek megünneplése az, hogy ő visszatér. Már az első évadban megjelent (Samantha) írásos módon és érezhető volt, hogy szükség van a szellemiségére. Hiányzik nekünk az a gyönyörű arc és üde személyiség, szerettük és a rajongók is. Ez csak egy villanás lesz, egy telefonhívás, mégis nagyon ismerős érzés. Jó lesz látni ezt, emlékül, megkoronázni a 25 évet, amióta a közönséggel kapcsolatban állunk.

Sarah Jessica Parker
Forrás: James Devaney/Getty Images

Az 58 éves Sarah Jessica azt is elmondta a 66 éves Cattrall figurájának visszatéréséről, hogy igazán szórakoztató és minden bizonnyal nosztalgikus élményt ad majd, ami sok örömöt ad most neki és mindenkinek.

Parker a kettejük közti ellentétről, viszályról persze nem beszélt, és arról sem, hogy miként is készült el ez a “közös” felvétel. Evan Handler, aki Charlotte férjét, Harry Goldenblattot alakítja, azt mondta, hogy Cattrall még márciusban forgatta le a jelenetét egy stúdió garázsban, és egyikükkel sem érintkezett igazából.

Kim Cattrall
Forrás: James Devaney/Getty Images

Hogy ez a kis villanás felolvasztja-e majd a jéghegyet, és Cattrall esetleg többre is visszatér-e, egyelőre nem tudni. Akinek viszont hiányzik a színésznő, ráadásul az ikonikus szinkronnal, az kapcsoljon a Netflixre, mert Kim Cattrall a főszereplője a Ragyogj, ha mersz!-nek, ami egy nagyon szórakoztató, színes, queer hangsúlyos sorozat.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto