Barion Pixel Kristin Davis kijelentette, senkit nem tud megváltoztatni, így nem foglalkozik Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall vitájával – Coloré

Kristin Davis kijelentette, senkit nem tud megváltoztatni, így nem foglalkozik Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall vitájával

2023. 06. 17.

Charlotte megformálója, Kristin Davis határozott állásponton van és nem hajlandó beleszólni a Szex és New York-os főszereplő társainak évek óta tartó viszályába.

Az 58 éves Kristin Davis egy friss interjúban mesélt a plasztikai beavatkozásairól is, de arról, is, hogy nem fog közbe avatkozni a két híres színésznő vitájában. Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall sajnos évek óta nincsenek jóban, és feltehetően emiatt jutott oda a folytatás, hogy Samantha Jones nem szerepel az And Just Like That-ben.

Kristin Davis
Forrás: Munawar Hosain/Getty Images

Tiszteletben kell tartani a másik ember kérését, döntését. Nem fogok erre energiát pazarolni, úgysem tudok megváltoztatni senkit. Értem a rajongókat, hogy ezt ők nehezen fogadják el, és szeretnének minket együtt látni a képernyőn. Bárcsak meg tudnám oldani, megadni ezt, de nem áll hatalmamban.

– nyilatkozta Kristin Davis.

Annak ellenére, hogy Kim Cattrall hallani sem akar arról, hogy egy levegőt szívjanak Sarah Jessica Parkerrel, Darren Star-nak sikerült rávennie, hogy szerepeljen az And Just Like That 2.évadában. Csakhogy a cameo-t úgy forgatták le, hogy Samantha monológjának felvételén egyik korábbi szereplő sem volt ott. És még így is remek pénzt kapott érte a források szerint.

Kristin Davis, Szex és New York
Forrás: Tom Kingston/Getty Images

A jelenetben a Londonba költözött Samantha telefonbeszélgetést folytat majd Parker Carrie Bradshaw-jával. A színésznő feltűnése azonban csak egy kis hatásvadászat, valószínűleg lényeges dolgot nem hoz az amúgy sem éppen komolyan vehető folytatásba. Viszont hamarosan mégis csak láthatjuk őt, hiszen az És egyszer csak június 22-én debütál az HBO átnevezett platformján, a MAX-en. Samantha Jones mellett pedig Carrie kettes számú szerelme, Aiden Shaw (John Corbett) is visszatér.

Forrás: Dail Mail
Borítókép forrása: Tom Kingston/Getty Images