Barion Pixel Kristin Davis nem tagadja, többször kinevették a feltöltései és a botox miatt – Coloré

Kristin Davis nem tagadja, többször kinevették a feltöltései és a botox miatt

2023. 06. 15.

A Szex és New York 58 éves sztárja, Kristin Davis, ha akarná sem tudná letagadni, hogy az arcához plasztikai sebész keze ért.

Kristin Davis a Melrose Place-szel vált ismertté, majd a Szex és New Yorkkal világhírűvé. Hollywood pedig kíméletlen, ezért a színésznő őszintén elmondta, hogy nagy kihívás volt elfogadnia, hogy öregszik. Főként, hogy a társadalom arra ösztönzi a nőket, hogy fiatalosabbnak tűnjenek. Ő pedig lépten-nyomon a leforgatott sorozatok által belebotlik fiatalabb önmagába, és ezt nehéz elfogadni.

Kristin Davis
Forrás: Gotham/Getty Images

Az internet egyszerre szól arról, hogy fogadjuk el a korunkat, hogy méltósággal viseljük a jeleket, de közben azt is tolja, hogy legyél fiatalos, maradj olyan, mint 20 évvel ezelőtt, fiatalságmegőrzés stb. Elég ellentmondásos, és nehéz így.

– mondta Davis.

A színésznő nem tagadja, hogy volt feltöltése, botox kezelése, és az ajkába is rakatott fillert. De azután olyan kommenteket kapott, amitől volt, hogy elsírta magát. Nem mindig úgy sikerült egy-egy kezelés, ahogy szerette volna. Szerencsére voltak olyan barátai, akik objektívan felhívták a figyelmét, hol hibázott, és mire figyeljen oda.

Kristin Davis
Forrás: Bill Davila/Getty Images

Befejeztem, nem foglalkozom ezzel. Időm sincs erre. Az orvosokra bízzuk magunkat, ez az ő munkájuk, mégis minket savaznak, ha nem úgy nézünk ki, mint ideális lenne. Feladtam. Most már nem edzek megszállottan, nem diétázom, azt fogyasztom én is, amit a gyerekeimnek készítek.

– mondta a friss interjúban Kristin Davis.

Forrás: People
Borítókép forrása: Chelsea Guglielmino/Getty Images