Barion Pixel Munkába menekül a gyászoló Sandra Bullock – Coloré

Munkába menekül a gyászoló Sandra Bullock

2023. 12. 19.

Az élet kiszámíthatatlan. Ahogy mondani szokták: ember tervez, isten végez. Sandra Bullock egyszer azt mondta, hogy felhagy a filmezéssel, ám most új filmje van készülőben.

Újabb filmre készól Sandra Bullock. Az 59 éves amerikai színésznő tavaly tavasszal kijelentette, felhagy a filmezéssel, hogy gyermekeivel és halálos beteg párjával minél több időt tölthessen.

Sandra Bullock
Az hittük, hogy Az elveszett város című film után jó darabig nem számíthatunk másra / Kép forrása: Dave J Hogan / Contributor / Getty Images

Az elveszett város című filmmel hagyott magunkra a színésznő, amelyben olyan színésztársaival szórakoztat, mint Brad Pitt, Channing Tatum és Daniel Redcliffe.

Mintha megérezte volna

Ezen a nyáron viszont szomorú hír látott napvilágot; a színésznő párja elhunyt. Bryan Randall betegségéről csak a családjuk és a szűk baráti körül tudott; a fotós ALS -ben szenvedett. Az izomsorvadással járó gyógyíthatatlan betegség miatt Bullock több, mint egy évvel ezelőtt hagyott fel a filmezéssel, hogy nagybeteg szerelmével és annak ápolásával töltse minden idejét.

Meglepetés Sandra Bullock módra

A gyász után sokan a munkába temetkeznek, úgy tűnik az Oscar-díjas sztár is ezt az utat választotta, ugyanis egy új filmje van készülőben. Az alkotást egy 2004-es francia film, a Le convoyeur ihlette, aminek Sandra nem csak főszereplője, de producer is lesz. A történet szerint a főhős Alex egy páncélautó-gyártó cégnél helyezkedik el, ám nem életbiztosítás a munkája. Az intézmény halálos támadások célpontja, így Alexnek egyedül kell felvennie a harcot, hogy kiderítse, miért történnek a halálesetek, miközben a saját élete is veszélybe kerül. A filmnek még nincs premierdátuma, de az IMDB szerint már megkezdődtek az előkészületei a forgatásnak.  

Nyitókép forrása: Mike Marsland / Contributor / Getty Images