Barion Pixel 57 évesen elhunyt Sandra Bullock élettársa – Coloré

57 évesen elhunyt Sandra Bullock élettársa

2023. 08. 08.

Hosszú betegség után, 57 évesen elhunyt Bryan Randall, Sandra Bullock élettársa.

A tegnapi napon Sandra Bullock elvesztette atársát, Bryan Randallt. Mint írták:

Nagy szomorúsággal osztjuk meg, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békésen elhunyt az ALS-szel folytatott hároméves küzdelem után.

Arról nem sokat lehetett tudni, hogy a férfi hogyan kezelte a betegségét, ugyanis a diagnózis után magánügyként kezelte állapotát. A családja mindent megtett azért, hogy a sajtó ne szerezzen tudomást a betegségéről.

Mint mondták, nagyon hálásak az orvosoknak, akik mindent megtettek, hogy a férfi számára könnyebbé tegyék az utolsó éveit. Most arra kérik a sajtó munkatársait és a rajongókat, hogy engedjék őket gyászolni, és elbúcsúzhassanak tőle.

Sandra Bullock szerelmének halála

A színésznő 2015-ben ismerkedett meg Bryan Randallal, aki kezdetben modell volt, majd fotósként kezdett el dolgozni. Éppen Sandra Bullock gyermekének a születésnapján dolgozott fotósként, amikor először találkoztak. Az első nyilvános megjelenésük Jennifer Aniston és Justin Theroux esküvőjén volt.

Sandra Bullock szerelme csupán 57 éves volt / Kép forrása: Jackson Lee / Getty Images
Sandra Bullock szerelme csupán 57 éves volt / Kép forrása: Jackson Lee / Getty Images

A kapcsolatuk harmonikus volt, és együtt nevelték a színésznő két örökbefogadott gyermekét, Louis Bardót és Lailát.

Megismerkedésük után a színésznő azt nyilatkozta, hogy a férfiban megtalálta élete szerelmét, és nagyon boldogok öten – hiszen a férfinak az előző kapcsolatából is volt egy lánya. Mint Sandra Bullock elmondta, nem akart férjhez menni, mert nem érezte úgy, hogy papírra van szüksége ahhoz, hogy odaadó társ és anya legyen.

Az ALS nevű állapot, azaz a Lou Gehrig-betegség az agyban és a gerincvelőben lévő idegsejteket érinti, és az akaratlagos mozgás irányításáért felelős izmok elsorvadását okozza.

Az ALS-re jelenleg nincs gyógymód, de van pár gyógyszer, amivel a tünetek elviselhetőbbé tehetőek.

Bryan Randall családja arra kéri a gyászolókat, hogy ha adományoznának a jövőben, ne felejtsék el a betegséggel foglalkozó egyesületet és a kórházat, ahol a férfit ápolták.

Forrás: Independent.

Nyitókép forrása: Getty Images