Barion Pixel Robert De Niro 11 éves lányáról árult el egy titkot – közel a 80-hoz is megvan a véleménye a gyereknevelésről – Coloré

Robert De Niro 11 éves lányáról árult el egy titkot – közel a 80-hoz is megvan a véleménye a gyereknevelésről

2023. 05. 10.

Az Oscar-díjas világsztár, Robert De Niro az ET Canada-nak adott interjújában május 8-án erősítette meg a hírt, hogy újabb gyermeke született.

Robert De Niro, aki hamarosan 80 esztendős lesz, könnyed lazasággal mondta el a riporternek, hogy tulajdonképpen nemrég ismét apa lett. Mikor a hat gyereke után érdeklődött az interjú készítője, a megasztár kijavította:

Tulajdonképpen hét. Nemrég született.

A Keresztapa és több tucat film sztárja azt később sem árulta el, hogy ki a gyermeke édesanyja, és szóvivője sem nyilatkozott ez ügyben, de azt megerősítették, hogy valóban hétre gyarapodott az utódok száma.

Robert De Niro
David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

1976-ban lett apa először, amikor az akkori feleségével, Diahnne Abbott-tal megszületett közös fia, Raphael, aki most 46 éves. De Niro örökbe fogadta Abbott korábbi kapcsolatából származó lányát is, a most 51 éves Drenát. Miután 1988-ban elváltak Abbottal, Az ír sztárjának ikrei születtek Toukie Smith-től. Julian és Aaron ma már 27 esztendősek. Őket követi a sorban a 25 éves Elliot és a 11 éves Helen, akiknek Robert De Niro ex-felesége, Grace Hightower az édesanyjuk.

Az Apádra ütök filmet is jegyző legenda már négyszeres nagyapa is, de unokái mind idősebbek, mint az a gyermeke, aki most hetedjére született. Ettől függetlenül kiderült az interjúból, hogy elsősorban 11 éves lánya okozza neki a legtöbb fejfájást.

Nem tartom magam menő apának. Rendben vagyok. Tudja, a gyerekeim időnként nem értenek egyet velem, de azért tisztelettudóak. A lányom, 11 éves, néha elszomorít, felmérgesít és vitatkozom vele. Imádom őt, de tudja, hogy van ez. És most a legfiatalabb, vele minden még csak most következik. De hát ez van.

– morfondírozott a riporternek Robert De Niro, aki szerint Helen lánya a legnehezebb eset az összes gyermeke közül, ugyanis igazi lázadó.

Forrás: ET Canada
Borítókép forrása: Northfoto