Barion Pixel 79 évesen újra apuka lett Robert De Niro – Coloré

79 évesen újra apuka lett Robert De Niro

2023. 05. 09.

Robert De Niro szűkszavúan arról számolt be, hogy megszületett a hetedik gyermeke.

Robert De Niro a világ egyik legnépszerűbb színésze, és ez nem is véletlen, ugyanis számtalan olyan szerepet formált meg, amik emlékezetessé tették a nevét. Hamarosan bemutatják az új filmjét, ami Ürömapám címen kerül a magyar mozikba. Egy, a filmet reklámozó interjúban említette a riporter, hogy tudja, hogy De Niro hat gyermek édesapja, mire a színész kijavította: ,,Valójában hétnek. Éppen most született kisbabám.”

Robert De Niro, a hétszeres apuka

A színész nem osztott meg annál több információt, mint hogy megszületett a hetedik gyermeke, így az sem tudható, hogy a csöppség milyen nemű, vagy hogy ki az édesanyja. A pletykák szerint a színész 2015 óta Tiffany Chennel, Tai Chi-oktatóval van kapcsolatban.

A színész első két gyermeke az első feleségétől, Diahnne Abbott-tól született, akivel 1976-tól 1988-ig volt együtt. Drena 51, Raphael 46 éves, majd a másik édesanyától született Julian és Aaron 27 évesek, Elliot 25 éves. A színész legkisebb gyermeke eddig a 11 éves Helen volt, ám ő a baba születésével a második legfiatalabb lesz. Robert De Nirónak négy unokája is van, így sok gyermek veszi körül a családban.

A színész egy interjúban elmondta, hogy az a célja, hogy mindent megtegyen a gyerekeiért, ám ez nem mindig sikerül. A legendás művész legújabb filmje a hónap végén kerül a mozikba.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images