Barion Pixel Ritka pillanat! Dakota Johnson végre beszélt a szerelmi életéről – Coloré

Ritka pillanat! Dakota Johnson végre beszélt a szerelmi életéről

2021. 12. 31.

Dakota Johnson azon kevés színésznők közé tartozik, akik nem szeretik a nyilvánosság előtt élni a magánéletüket…

Éppen ezért többször is elindultak olyan pletykák, hogy a szépséges 32 éves színésznő és a Coldplay frontembere szakítottak. Ez azonban egyszer sem volt igaz, sőt mi több kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Erre pedig a legfrissebb interjúja a bizonyíték, amelyben meglepő őszinteséggel beszélt szerelmi életéről és arról, hova is tart a viszonya zenész párjával.

Dakota Johnson
Forrás: Northfoto

„Már jó ideje együtt vagyunk. Bár mindketten sokat dolgozunk, igyekszünk sokat kettesben lenni és otthon tölteni a szabadidőnket.”

Dakota,- aki egyébként legújabb filmjét, Az elveszett lányt promotálja – azt is kikotyogta, hogy a legnagyobb bulik az otthonában zajlanak, így esze ágában sincs szórakozóhelyekre járni, ahol számára unszimpatikus vadidegenekkel van körülvéve. Szerinte nincs is jobb a barátokkal és a családdal tölteni a munkán kívüli időnket, amit Martinnal szerencsére ugyanúgy gondolnak.

Arra nem adott választ, hogy esküvő és gyermek van-e a terveik között, arra viszont igen, hogy nagyon boldogok és remekül megvannak 4 év után is.

A sztár és az énekes egyébként nemrég adta el malibui otthonát, hogy egy sokkal nagyobb és csendesebb házat vegyenek.

Forrás: usweekly.com