Barion Pixel Rácz Jenő felesége a rajongóknak mondta el, jön-e a második baba, Papadimitriu Athina élete veszélyben forgott – Lapszemle – Coloré

Rácz Jenő felesége a rajongóknak mondta el, jön-e a második baba, Papadimitriu Athina élete veszélyben forgott – Lapszemle

2023. 12. 19.

Rácz Jenő felesége a rajongók szerint takargatja a hasát, így most választ kaptak az őket foglalkoztató kérdésre, miközben Papadimitriu Athina rémes napokon van túl.

Rácz Jenő feleségével és kislányukkal a Maldív-szigeteken pihenik ki az év fáradalmait. Rácz-Gyuricza Dóra csodaszép képeket oszt meg követőivel az Instagramján, ám sokaknak feltűnt, hogy a képeken Dóri mintha takarná a hasát. Több hozzászóló találgatásokba kezdett, és rákérdezett, hogy érkezik-e a kistestvér.

Rácz Jenőék családja bővül?

Mivel több olyan hozzászólás érkezett, ami azt taglalja, hogy érkezik-e a kistestvér Kamillának, Dóri feltett egy képet, ahol jól látható, milyen karcsú a dereka és lapos a hasa.

Mint a Bors kiszúrta, Dóri úgy nyilatkozott, hogy bár zökkenőmentes terhessége volt, nem szerette a várandós állapotot.

Ezermillió változás, testi-lelki kihívások, hormonlavinák… kemény dolog embert csinálni. Szerencsés voltam, sokszor köszönetet is mondtam Kaminak a pocakomban, hogy ilyen jól működünk együtt.

Papadimitriu Athina háza

A színésznő egyik éjszaka különös zajra ébredt, és arra eszmélet, hogy hatalmas füst van a házában. A hirtelen sokk után volt annyi lélekjelenléte, hogy tárcsázza a 112-t.

Éreztem, hogy valami nagy baj van, azonnal kiugrottam az ágyból, mentem a hang felé. A folyosót már beborította a füst, de mentem tovább, és ahogy a kazánházba benyitottam, méteres lángok álltak, mint egy indián máglya. Hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak. Persze, hogy megijedtem, de végiggondoltam, hogy mit tegyek. Tudtam, hogy vizet ilyenkor a bojler miatt nem szabad, mert én is odaveszhetek, de egy ronggyal sem tudtam volna mit kezdeni, így gyorsan visszacsuktam az ajtót.

Papadimitriu Athinának hatalmas lélekjelenléte volt, és ennek köszönheti, hogy a háza megmenekült / Kép forrása: RTL Sajtóklub
Papadimitriu Athinának hatalmas lélekjelenléte volt, és ennek köszönheti, hogy a háza megmenekült / Kép forrása: RTL Sajtóklub

Ahogy a színésznő a Blikknek elmondta, mivel elmúlt 65 éves, nemrégiben szert tett egy, az időseket segítő órára, s bár nem gondolta, hogy egyhamar szüksége lesz rá, az élet másképp alakította. A gomb megnyomása után nem sokkal már vonalban is volt, így a mentő és a tűzoltók is hamar megérkeztek.

Athinát megdicsérték a tűzoltók, amiért rácsukta az ajtót a kazánházra, hiszen így a tűz nem kapott oxigént, így idővel magától kialudt. Ennek ellenére hatalmas kár keletkezett, és sokáig nem lesz sem áram, sem víz a házban. A színésznőnek szerencsére csaknem a szomszédban lakik a lánya, így amíg helyreállítják a károkat, ott biztonságban érezheti magát.

Nyitókép forrása: RTL Sajtóklub