Barion Pixel Így fogyott le Király Viktor, egykori versenyző ül az X-faktor mentori székébe, Palácsik-Ráthonyi Tímea feladta a küzdelmet – Lapszemle – Coloré

Így fogyott le Király Viktor, egykori versenyző ül az X-faktor mentori székébe, Palácsik-Ráthonyi Tímea feladta a küzdelmet – Lapszemle

2024. 04. 23.

Király Viktor életmódváltásba kezdett, ám nem ő az X-faktor új mentora. Eközben tőlünk távol Palácsik-Ráthonyi Tímeát korántsem a fogyás foglalkoztatja, ugyanis élete legnehezebb időszakát éli.

Király Viktor azt állapította meg, hogy igencsak kikerekedett az utóbbi időben, ám nem hagyta, hogy a probléma aggasztó méreteket öltsön, így időben lépett. Év elején életmódváltásba kezdett, és tizenhat kilótól szabadult meg.

A Ripost megtalálta az énekes vlogját, amiben elmondta, hogy rendszeresen látogatja az edzőtermet, és az étkezésre is odafigyel!

Eléggé drasztikusan felment a súlyom, ezért elindítottam egy teljesen új időszakot. Egy egészséges, fitt periódust, rendszeresen járok edzeni. De ahogy biztosan sokan hallottátok, hogy az edzés mellett az egyik legfontosabb, betartani a kaját. Én kicsit fanatikus módon csináltam, hogy számolom a kalóriákat. Van egy kis applikációm erre, és számolom pontosan a grammokat, hogy ne lépjem túl azt a bizonyos szintet, amit meghatároztam. Ezerkétszáz kalória napi szinten.

Az énekes a videójában azt is elmondja, hogy pontosan milyen ételekkel érte el, hogy meginduljon a fogyása:

Tóth Andi újra az X-faktorban

Mint kiderült, újabb mentorcsapat lesz a nagy múltú műsorban, és az egyik új arc Tóth Andi lesz, aki maga is az X-faktor deszkáiról indult a nagyvilágba. Nem ez az első alkalom, hogy zsűrizik, hiszen a Sztárban sztár című műsorban is láthattuk, amiben szintén kimagaslóan teljesített énekesként is.

Az énekesnő a Fókusznak mesélt arról, hogy hogyan vágott bele a kalandba, amit a Blikk szemlézett:

Izgalmas volt már maga a casting is, bejönni az épületbe nagyon sok boldog emléket felhozott bennem. Szóval mihelyst betettem a lábam, rögtön imádkoztam azért, hogy jól tudjunk együttműködni a fiúkkal, és hála az égnek, ez történt.

Tóth Andi ezúttal mentorkét fog szerepelni az X-faktorban / Kép forrása: Tv2
Tóth Andi ezúttal mentorkét fog szerepelni az X-faktorban / Kép forrása: Tv2

Andi egykori mentoráról, Szikora Róbertről is megemlékezett. Elmondása szerint a Csikidamkirály volt a legjobb mentor, mert nemcsak tanította, hanem meghallgatta és támogatta, legyen szó ének-vagy táncórákról. Andi számára ez igazi példa, és ő is hasonlóképpen szeretné óvni és védeni a mentoráltjait.

Palácsik-Ráthonyi Tímea bánata

Andy Vajna egykori felesége férje halála után ismét megtalálta a szerelmet, és férjhez ment. Régóta küzdenek azért, hogy kisbabájuk szülessen, így Tímea hormonok tömkelegét injekciózta magába, ám legnagyobb sajnálatára, eleddig nem jártak sikerrel. A Blikk idézi a szavait:

Én is azt hittem, 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés. Én már nem tudom, nekem valaha megadatik-e ebben az életben. Feladtam minden reményt.

Palácsik Tímea évek óta küzd azért, hogy édesanya lehessen / Kép forrása: Tv2
Palácsik Tímea évek óta küzd azért, hogy édesanya lehessen / Kép forrása: Tv2

Mint hozzátette, utólag mindig okosabb az ember, ám nem tudhatta, hogy hogyan alakul az élete, és a bántalmazó kapcsolata miatt sokáig nem érezte késznek magát egy kisbabára. Ma már ez másképp van, de úgy látja, kénytelen elfogadni, hogy ő már csak egy megszületett gyermeket segíthet az életben.

Nyitókép forrása: Tv2