Barion Pixel Palácsik Tímea drámai vallomása – 4 kisbabát veszített el – Coloré

Palácsik Tímea drámai vallomása – 4 kisbabát veszített el

2023. 12. 20.

Palácsik Tímea őszintén vallott élete egyik legnagyobb fájdalmáról.

Palácsik Tímea élete gondtalannak tűnhet, ez koránt sincsen így, ugyanis évek óta küzd azért, hogy édesanya lehessen. Számos lépést tett ezért, s szervezete nehezen tolerálja a sok kezelést, így legutóbb léböjtkúrát tartott, hogy teste megtisztuljon a különböző gyógyszerektől és hormonoktól. Instagramra feltett videójából a Blikk idézett:

A célom spirituális, testi és lelki megtisztulás. Az elmúlt két évben annyi IVF-kezelést és hormonterápiát kaptam és szúrtam magamba, hogy azt már a szervezetem nem tudta tovább tolerálni. Mindenképp akartam csinálni egy hatalmas, nagyon drasztikus tisztítást. Összességében azt mondhatom, öt kilót sikerült lefogyni.

Palácsik Tímea kálváriája

Mint írta, a hasa nem olyan kockás, mint a négy kisbaba elvesztése előtt, ugyanakkor a folyamatot nyilvánvalóan nemcsak testi, hanem lelki gyógyulásnak is kell kísérnie. Mint mondta, az utóbbi két év kezelései során több mint tíz kilót hízott a hormonoktól.

Palácsik Tímea évek óta küzd azért, hogy édesanya lehessen / Kép forrása: Tv2
Palácsik Tímea évek óta küzd azért, hogy édesanya lehessen / Kép forrása: Tv2

A nehézségek ellenére célja, hogy megossza a tapasztalatait a hasonló cipőben járó nőkkel, s külön mappát szentelt a küzdelmeinek az Instagram-oldalán. Őszintén ír endometriózisáról, aminek tünetei közt szerepelt az erős és rendkívül fájdalmas menstruáció, valamint genetikai hajlam is, ugyanis Timi húgát is műtötték ezzel a problémával. A petesejtlevétel után két hétig injekciózta magát a beültetések előtt, ami esetében szintén rontott a helyzeten, ráadásul hormonzavar és stressz is áll az állapot mögött.

Andy Vajna özvegye azt tanácsolja nőtársainak, hogy ha egy mód van rá, ne várjanak negyvenéves korukig a babavállalással, mert sokkal küzdelmesebb út vezethet el a célhoz, mint fiatalabban.

Nyitókép forrása: Tv2