Barion Pixel Figyelem! Újabb hírek érkeztek Rácz Jenő egészségi állapotával kapcsolatosan – Coloré

Figyelem! Újabb hírek érkeztek Rácz Jenő egészségi állapotával kapcsolatosan

2023. 12. 14.

Özönlenek a biztató szavak és jókívánságok Rácz Jenőnek, aki rossz hírekkel állt rajongói elé.

A délelőtt folyamán arról számoltunk be, hogy az addig jelentéktelennek tűnő sérülés nem olyan bagatell, mint azt gondolta Rácz Jenő. A vasárnapi Sztárbox döntőjében olyan ütést kapott, amellyel napokkal később orvoshoz kellett fordulnia.

Még annak is megvolt az esélye, hogy műteni kell a szeme alatti leszakadt ideget.

Racz Jeno Friss
Szerencsére nem kell műteni a séfet / Kép forrása: RTL

Jó hírrel érkezett Rácz Jenő

A séf azt ígérte, hogy amint megtud valamit, azt rajongóival megosztja. Sokan várhatták az újabb bejegyzést. Dél táján meg is jelent egy újabb Insta poszt, amelyben ismertette Rácz Jenő

Nemrég jöttem ki az utolsó vizsgálatomról, ahol szerencsére azt a hírt kaptam, hogy nincs szükség műtétre A törés egy nagyon vékony csonton történt, így 2-3 héten belül összeforr, a duzzanat pedig pár nap alatt jobb lesz. Holnap szerencsére megyünk nyaralni, úgyhogy lesz időm kipihenni magamat…

Ezért is volt számomra fontos, hogy megelőző vizsgálatokat végezzünk, hogy nehogy ott legyen majd baj egy szigeten a semmi közepén. A sportban benne van a sérülés kockázata bármilyet is végzünk. Köszönöm nektek az aggódást és a kedves szavakat. legyen mindenkinek boldog karácsonya.

Úgy tűnik, hogy az időre kell bízni a gyógyulás folyamatát. A családdal való pihenés minden bizonnyal segíteni fog a minél gyorsabb regenerálódásban. A séf közösségi oldalán sok rajongó fejezi ki megkönnyebbülését, hogy nem történt nagyobb baj.

Nyitókép forrása: RTL