Barion Pixel Paris Jackson felfedte tetoválásainak történetét – Coloré

Paris Jackson felfedte tetoválásainak történetét

2022. 08. 29.

Paris Jackson egyre keresettebb színész, mellette pedig kozmetikai márkák arca. Ennek kapcsán mesélt smink inspirációiról és a testét borító tetkókról.

Paris Jackson zenész-színésznő most második KVD Beauty kampánya előtt áll, a márka újragondolt Everlasting Hyperlight folyékony ajakrúzsát fogja népszerűsíteni. Paris gyönyörű ifjú hölggyé és igazi divatikonná nőtte ki magát az évek során. Remek alakításokat nyújtott az American Horror Story sorozatban és meghatározó a beauty trendek területén is a fiatalok között.

Paris Jackson
Forrás: Northfoto

A KVD Beauty arcaként a most 24 éves sztár a márka Everlasting Hyperlight Liquid Lipstick kollekcióját népszerűsíti egy olyan kampánnyal, amely egyesíti Paris művészi elképzeléseit a KVD autentikus és merész innovációival. A kollaborációt tehát nem véletlenül vállalta el Michael Jackson lánya.

„Mindent szeretek csinálni, ami alkotást foglal magában, legyen szó zenéről vagy bármilyen más művészeti ágról. Szerintem ez szórakoztató és fejlesztő. Művészként rendkívül különleges és feledhetetlen élmény volt, hogy az új kampányban a saját vonásaimat adhattam hozzá ennek az új kollekciónak a megalkotásához. A végeredmény olyan tündér-gót találkozás a grunge stílussal” – mesélte Paris.

Paris Jackson
Forrás: Northfoto

Paris Jackson a tetoválásaival kapcsolatban is megosztott pár információt. Ezt is művészi kifejeződésnek éli meg, és mindig is ihlették a kissé vadóc előadók, és azok tetoválásai. Testén ma már számtalan motívum díszeleg, az első varratása egy földönkívüli volt, ami a mellére került fel. Semmi tudatosság nem volt benne, teljesen spontán ötletként csináltatta ezt.

És még egy érdekesség kiderült: Paris Jackson egyik-másik tetkóját ő maga készítette el!

Ez is érdekelhet:

Janet Jackson elárulta, milyen traumákat okozott neki a 13 éve elhunyt fivére

Janet Jackson elmondta, hogy súlyproblémái akkor kezdődtek, amikor megkapta Penny szerepét a Good Times című komédiában. A sztár szerint a falás egyfajta menedék volt számára a negatív érzések elől, ami a mai napig így van. Az 55 éves énekesnő azokról a bántó gúnynevekről is beszélt, amelyekkel Michael fiatalabb korában illette. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com