Barion Pixel Így teltek Olivia Newton-John utolsó napjai – 75 éves lenne a Grease sztárja – Coloré

Így teltek Olivia Newton-John utolsó napjai – 75 éves lenne a Grease sztárja

2023. 10. 03.

A 2022. augusztusában elhunyt Olivia Newton-John utolsó napjairól mesélt a lánya, Chloe.

Chloe Lattanzi egy interjú keretében mesélt édesanyja, Olivia Newton-John utolsó napjairól. A Grease Sandy-jét háromszor diagnosztizálták élete során mellrákkal. Elsőként 1992-ben, amikor egy daganatot talált a jobb mellében. Ezt sikerült legyőznie, majd húsz év után, 2013-ban a vállában talált egy daganatot, mely szintén a mellrákjához volt köthető. Ebből is kigyógyult, ám a harmadikból, amit 2017-ben diagnosztizáltak, a rákos sejtek már a csontjaira is átterjedtek, és végül 2022. augusztus 8-án az énekesnő elhunyt.

Olivia Newton-John utolsó napjai

Mint az énekesnő lánya elmondta, kincsként fogja őrizni az utolsó órákat, amiket édesanyjával tölthetett. Bár ő maga is énekesi babérokra tört, és színészként is dolgozott, feladta a karrierjét, hogy édesanyja életének végén gondoskodhasson róla. Chloe úgy nyilatkozott, hogy a nap minden percében az énekesnő mellett volt, és éjjelente is vele aludt. Így emlékezett híres anyukájára:

Soha nem láttam még senkit, akinek annyi ereje lett volna, mint anyukámnak, vagy képes lett volna elviselni azt, amit ő tett, ilyen kecsességgel, humorral és méltósággal.

Olivia Newton-Johnnál már 1992-ben rákot diagnosztizáltak, ám ezt még szerencsésen legyőzte / Kép forrása: Getty Images
Olivia Newton-Johnnál már 1992-ben rákot diagnosztizáltak, ám ezt még szerencsésen legyőzte / Kép forrása: Getty Images

A 37 éves Chloe elmondta, hogy édesanyja rajongói is segítettek neki a gyászban, és érezte a felé és Olivia Newton-John felé áradó szeretetet, ami átsegítette őt a legsötétebb időkön is. Édesanyja, mint kiderült, az utolsó időkben nem szenvedett fájdalomtól, és felfogta, hogy mi történik körülötte, így minőségi időt tölthetett a családjával.

Emlékét nemcsak rajongók százezrei őrzik, hanem az alapítvány, amit az énekesnő a rákos betegek érdekében hozott létre.

Forrás: Yahoo News, Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images