Barion Pixel Gólyahír: Nicolas Cage harmadszor is apa lesz! – Coloré

Gólyahír: Nicolas Cage harmadszor is apa lesz!

2022. 01. 07.

Az elmúlt évek nagy visszatérőjének lehet mondani a sztárt, akivel sorra történnek jó dolgok.

Nicolas Cage hosszú éveken át volt száműzve a Zs-kategóriás színészek táborába, amit rosszul választott szerepeinek köszönhetett. Holott, aki emlékszik, az jól tudja, hogy a 90-es évek egyik legfoglalkoztatottabb és legnépszerűbb sztárja volt.

Sitges Film Festival Day 3
Forrás: Northfoto

Pár éve viszont újra rámosolygott a szerencse és olyan alkotások szereplőjeként láthattuk, mint a Pig, a Willie mesevilága vagy éppen a Prisoners of the Ghostland.

Magánélete sem volt botrányoktól mentes, ugyanis harmadik házassága Alice Kimmel igencsak viharos volt. A pár 12 év után döntött a válás mellett, ami nagy traumát okozott Cage-nek. A világsztár 2020-ban viszont a Japánban forgatott filmje során megismerkedett a 26 éves Riko Shibatával, akit 2020 februárjában vett feleségül. Most pedig azt is megerősítették, hogy első közös gyermeküket várják, akinek mindketten nagyon örülnek.

A színész több barátja is elmondta, hogy bár 31 évnyi korkülönbség van a házasok között, még soha nem lehetett ennyire kiegyensúlyozottnak és boldognak látni őt, ami elsősorban Riko türelmének, kedvességének és üdeségének tudható be, aki igazi színt vitt a sztár életébe.

Nicolas Cage-nek egyébként már van két fia előző kapcsolataiból. Alice-tól született Kal-El nevű fia, aki már 16 éves. Weston pedig már 31 múlt, aki híres apjához hasonlóan színész lett. Sőt, még közös filmekben is szerepeltek együtt.

Forrás: people.com