Barion Pixel Meglepő titok derült ki a Narancsvidék sorozatról: ők lettek volna a főszereplők – Coloré

Meglepő titok derült ki a Narancsvidék sorozatról: ők lettek volna a főszereplők

2023. 08. 05.

Eredetileg nem Ben McKenzie és Mischa Barton alakították volna a szerelmespárt a nagy sikerű Narancsvidékben.

A Narancsvidék hazánkban is nagy népszerűségnek örvendett, a sorozattal vált híressé Ben McKenzie, Mischa Barton, Rachel Bilson és Adam Brody, akik közül meglepő módon nem a főszereplők karrierje ívelt fel utána toronymagasan.

Az OC korábbi sztárjai, Rachel Bilson és Melinda Clarke, akik Summer Roberts-et és Julie Coopert alakították, elindították podcastjukat, a Welcome to The OC, Bitches címen és a rádiós műsor első epizódjában a hölgyekhez csatlakozott a műsor készítője, Josh Schwartz is, aki meglepő dolgokat árult el.

Benjamin Mckenzie és Mischa Barton, Narancsvidék
Forrás: Amanda Edwards/Getty Images

A beszélgetés során Josh beszélt a sorozat szereplőválogatásáról, és felfedte, hogy nem Ben McKenzie és Mischa Barton voltak a legelső választások Ryan Atwood és Marissa Cooper eljátszására. A gazdagok világába csöppenő számkivetett fiú szerepét először Garrett Hedlund kapta volna, Schwartz szerint ő volt az egyik legjobb választás Ryant alakítására, de DJ Cotrona is szóba került, sőt, mielőtt Seth Cohen szerepét kapta volna Adam Brody, eredetileg Ryan karakterére hallgatták meg.

Egy másik showrunner, Patrick Rush azt is elárulta, hogy maga Chris Pine is jelentkezett a szerepre, akinek akkoriban annyira aknés volt a bőre, hogy emiatt elbukott a castingon. Szerencsére, ez nem állította meg, hogy szép karriert fusson be.

Narancsvidék
Forrás: J. Merritt/Getty Images

Ami pedig Marissa karakterét illeti…a befutó Olivia Wilde lehetett volna. Olivia éppen akkoriban költözött Los Angelesbe, ez volt az egyik első meghallgatása, és rendkívül lenyűgöző volt – mondta Josh, de hozzátette, hogy Mischa fiatalabb kora miatt, hihetőbb volt a szerepre.

Annak ellenére, hogy nem kapta meg Marissa szerepét, Olivia feltűnt a Narancsvidék második évadában Alex Kelly szerepében, 13 epizód erejéig.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Gregory Pace/Getty Images