Barion Pixel Mit szól ehhez Gwen Stefani és Gwyneth Paltrow? Volt férjeik világi barátok lettek – Coloré

Mit szól ehhez Gwen Stefani és Gwyneth Paltrow? Volt férjeik világi barátok lettek

2021. 06. 01.

A két zenész már évek óta jó barátságot ápol egymással, mégsem tudott róla senki.

A Coldplay frontemberét ritkán tudják lekapni a lesifotósok, ezért igencsak nagy meglepetést okozott, amikor Malibuban mutatkozott néhány napja, méghozzá Gwen Stefani volt férjével, Gavin Rossdale-el.

Billboard Music Awards 2006 Arrivals
Forrás: northfoto.com

Sokan megrökönyödtek, hiszen még sosem lehetett őket nyilvános helyen együtt látni, legalábbis egészen idáig. A két híresség egy közös ebéddel kezdte a találkozót, majd az egész délutánt sportolással töltötte. Ha lehet hinni a legfrissebb híreknek, akkor Gavin és Chris egy nem mindennapi együttműködésen töri a fejét, amely mindkettőjük számára óriási sikert jelenthetne. Azt még nem tudni, hogy pontosan milyen projekten dolgoznak, de valószínű közösen fognak felénekelni egy dalt vagy közreműködnek egymás számainak megírásában és megzenésítésében. Bárhogy is lesz, a két zseniális zenész csak nagyszerű és emlékezetes dolgot képes létrehozni. Nem csoda, hogy mindenki tűkön ülve várja a végeredményt.

Rossdale és Martin szinte napra pontosan 2016-ban váltak el híres feleségeiktől, így akkoriban kizárólag egymással beszélték meg a szívfájdalmaikat. Bár kevesen tudják, de a két férfi gyermekei, Kingston és Moses is nagyon jóban vannak egymással. Sőt, még Gwen és Gwyneth is.

Forrás: justjared.com