Blake Shelton ennivaló emléket osztott meg Gwen Stefaniról

2021. 03. 03.

Talán Blake Shelton és Gwen Stefani esküvőjét várja a legjobban a világ, hiszen már lassan fél éve sor került az eljegyzésükre.

Képernyőfotó 2021 03 03 13.21.40
Borítókép forrása: Youtube

A country énekes októberben, öt év randizgatás után tette fel a nagy kérdést a No Doubt egykori énekesnőjének, aki boldogan mondott igent. Az eljegyzést megelőzően azonban Blake az 51 éves sztár fiaitól kért engedélyt arra, hogy elvegye élete szerelmét, akik a zenésznél jobb és odaadóbb társat el sem tudnának képzelni édesanyjuk mellé.

A járványhelyzet miatt még nem tudják, hogy mikor keljenek hivatalosan is egybe, ám Blake egy nemrég készült interjúban – ahol a The Voice műsorának legújabb évadát promozta – elárult egy személyes emléket az eljegyzésük napjáról a rajongók legnagyobb örömére.

„Emlékszem, miután megkérdeztem tőle, némi sírás és hasonlók után, hogy hozzám jön-e, Gwen egyszer csak megszólalt: – Várj egy percet, válaszoltam neked? Hangosan mondtam az igent? Erre még én is kíváncsi voltam, mire Kingston – Gwen legidősebb fia azt mondta: – Anya, igen, megtetted. Hallottam, hogy igent mondasz.”

Tehát volt egy kis emlékezetkiesés, de a végeredmény egy boldog és meghitt leánykérés lett, amelyre a két sztár oklahomai otthonában került sor.

A teljes interjút itt tudjátok megnézni:

Forrás: UsWeekly