Barion Pixel Meghan Markle és Katalin hercegné egymás szöges ellentétei az alkalmazottak szerint – Coloré

Meghan Markle és Katalin hercegné egymás szöges ellentétei az alkalmazottak szerint

2022. 11. 01.

A hercegnék, Meghan Markle és Katalin megítélése nagyon eltér egymástól. Végre mindkettőjükről nyilatkoztak az alkalmazottak, de a köztük lévő szakadékon ez sem segít.

Meghan Markle a brit királyi család leginkább megosztó személyisége lett. Rengetegen nem kedvelik, főleg mióta Harry herceg miatta költözött az Egyesült Államokba, és hagyta ott a kötelességeit. Az alkalmazottak sem rajongónak érte, kifejezetten negatív kritikákat fogalmaznak meg róla. Katalin hercegné azonban nemcsak népe körében népszerű, hanem a palotai dolgozók körében is.

Katalin hercegné, a kedves

Katalin hercegné tizenegy éve házasodott be a királyi családba, azóta pedig „botránymentes”-nek mondható, Cambridge és Cornwall hercegnéjeként tökéletesen betöltötte a szerepét. Elkötelezett a társadalmilag fontos ügyek iránt, legutóbb amikor egy koraszülött állomáson járt, nem riadt vissza attól sem, hogy az egyik újszülöttet a kezébe vegye. Három gyermekével, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel tökéletes bánik. Vilmos herceggel pedig úgy tűnik, hogy teljes az összhang közöttük.

Katalin hercegné
Katalin hercegné / Forrás: Northfoto

Az alkalmazottakkal is jól bánik, ami nagyon fontos a királyi család tagjainál. Most az egyik komornyik, Grant Harrold szólalt meg. Harrold III. Károly királynak dolgozott hét évig, majd Vilmos herceg és Katalin hercegné háztartásában állt munkába. Sokáig maradt náluk, ezért sokat tud arról, hogy a páros miként bánik az alkalmazottakkal.

Nekem az tetszett, hogy amikor Katalin még [Vilmos herceg] barátnője volt, és nem családtag, akkor már találkozott velem és a többi alkalmazottal. Udvarias volt, barátságos, vidám, viccelődött is.

Meghan Markle, a kegyetlen

Ezek alapján úgy hangzik, mintha Katalin hercegné jelleme tökéletes lenne, és mindig is nagyon kedvesen és tisztelettel beszélt volna az alkalmazottjaival. De nem mindenkiről emlékeznek meg ilyen szívesen a palotai dolgozók. Meghan Markle-t már nem egyszer kritizálták amiatt, hogy miként bánt a beosztottjaival. Sokszor helytelenül viselkedett, kiabált velük és megalázta őket.

A Buckingham-palota még vizsgálatot is indított az ügyében, mivel állítólag a viselkedésével elűzte a dolgozókat, akik rémültek és összetörtek voltak, Meghan Markle érzelmi kegyetlenkedése miatt – állította a palota korábbi kommunikációs szakembere.

Harry herceg és Markle kiadott egy nyilatkozatot, amikor 2021 márciusában kipattant a botrány.

Meghan hercegnét elszomorítja a személyét ért legutóbbi támadás, különösen, mivel ő maga is volt már zaklatás áldozata, ezért mélyen elkötelezett a fájdalmat és traumát átélt emberek támogatása iránt.

Mindezekkel a vádakkal szemben áll az, hogy Meghan Markle is mindig nagyon figyelmesen, kedvesen viselkedett az emberek előtt, valamint sokat jótékonykodik. Azt viszont csak a beszámolók alapján tudhatjuk, hogy a brit királyi család tagjai miként bánnak a palota falai között dolgozó munkavállalókkal.

Meghan Markle
Meghan Markle / Forrás: Northfoto

Borítókép forrása: Northfoto

Forrás: OK, Working Dolutions NYC