Barion Pixel Megan Fox gondoskodott róla, hogy minden szem rá szegeződjön a vörös szőnyegen – Coloré

Megan Fox gondoskodott róla, hogy minden szem rá szegeződjön a vörös szőnyegen

2023. 05. 20.

Megan Fox nemcsak vőlegényével okozott meglepetést, hanem az extrém dekoltázsával is.

Megan Fox bár egy ideje nem forgat nagy költségvetésű filmekben, mondhatni színészi karrierjét kicsit mellékpályára rakta, ám a modellkedés és vörös szőnyeges megjelenések fontos részét képezik a 37 éves sztár életének. Nemrég az a megtiszteltetés érte, hogy felkérték a híres Sports Illustrated magazin fürdőruhás lapszámának címlapfotózására – melyen egyébként Palvin Barbara is szerepelt már.

Megan Fox
Gotham/Getty Images

Megan Fox a magazin címlapján és a belső, interjúval kiegészített oldalakon is igen dögös, de, ahogy a bemutató partin jelent meg, attól mindenki álla leesett. A háromgyerekes anya egy fekete LaQuan Smith hálós anyagú, áttetsző felsőrésszel kreált ruhát viselt, melyben elég jól látszott tökéletes alakja, a köldöke, és hatalmas keblei. A ruhaköltemény alsó része mesésen elegáns, uszályos szatén szoknyarésszé egészült ki. Hosszú haja pedig egy ideje vöröses-gesztenyebarna, amit lazán a vállára omolva viselt.

Megan Fox
Michael Loccisano/Getty Images

A Transformers sztárjának megjelenése irigylésre méltó közel a 40 évesen, ennek ellenére nemrég árulta el, hogy testképzavara miatt ő sosem elégedett. A vörös szőnyeges eseményen egyszer csak feltűnt Machine Gun Kelly is, Megan vőlegénye, akivel egy jó ideje törékeny a kapcsolatuk.

Ezt ugyan nem erősítették meg, de egy hozzájuk közel álló forrás szerint vannak gondok, de nem adták fel, küzdenek kapcsolatukért, online terápiát is bevetettek. MGK bár nem kísérte Megant a szőnyegen, többször odalépett hozzá és a riportereknek is elmondta, szerinte mennyire gyönyörű a párja. A színésznő az eseményen nem viselte jegygyűrűjét.

Megan Fox
Lexie Moreland/Getty Images
Forrás: ET Online
Borítókép forrása: Dimitrios Kambouris/Getty Images