Barion Pixel A 37 éves Megan Fox ismét sokkolt új képeivel: mindenki aggódik plasztikafüggősége miatt – Coloré

A 37 éves Megan Fox ismét sokkolt új képeivel: mindenki aggódik plasztikafüggősége miatt

2023. 07. 18.

A 37 éves Megan Fox alig viselt valamit a különleges tematikájú fotózáson, amiről meg is osztott pár fotót a közösségi oldalán.

Megan Foxtól nem áll messze a meztelenkedés és az, hogy megmutassa tökéletes idomait, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint is testdiszmorfiával küzd, vagyis örökké elégedetlen a testképével. De azért a legfrissebb képei láttán igen nehéz elhinni, hogy nincs tisztában adottságaival, mert valósággal az arcunkba tolja minden idomát.

Megan Fox
Forrás: Franziska Krug/Getty Images

Habár a fotózásnak nemes apropója van, és összekacsint a környezetvédelemmel, a férfiaknak valószínűleg nem a fák védelme lesz az első, ami Meganról eszükbe jut. A háromgyerekes édesanya a dzsungelben megejtett fotózáson falatnyi zöld bikinit viselt, de még annak felső része sem volt elég, hogy betakarja kebleit. Buja növényzet között, buja sztár – mondhatnánk.

Megan Fox néhány kiegészítőt is kapott, hajába lila pillangók és fehér hosszú tollak kerültek póttincsek gyanánt, így elevenítve meg egy tökéletes erdei nimfát. A zöld bikini egy Oseree márkájú darab, az olasz brand a csillogás szinonimájává vált az elmúlt években. Luxus stretch-lurexből készült és szűkös spagettipántokkal ellátott fürdőruha, melynek ára nagyjából 76.000 forint.

Az viszont érdekes kérdés, hogy mikor fotózták Megant, ugyanis a képeken nem látható legújabb tetoválása. A virágokkal díszített kígyót nemrég készíttette, hogy eltüntesse exférje, Brian Austin Green nevét. A tetoválás felkúszik az ágyékától a hasáig, így vagy leretusálták róla, vagy még a varratás előtt készült a fotósorozat.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto