Barion Pixel Megan Fox megdöbbentő dolgot csinált az egyik tetoválásával – Coloré

Megan Fox megdöbbentő dolgot csinált az egyik tetoválásával

2023. 07. 15.

Megan Fox Brian Austin Green nevétől vált meg, akivel 2019-ben költöztek külön.

Megan Fox nem adta fel könnyen a házasságát, exférjével, a szintén színész Brian Austin Greennel 10 évig voltak együtt, időközben egyszer majdnem elváltak, de végül akkor sikerült megmenteni a kapcsolatot, egészen 2022 februárjáig, amikor lezárult a válási procedúra. A sztárpárnak három közös gyermeke van és a mai napig jó viszonyt ápolnak, de eljött az ideje, hogy az ikonikus tetkó eltűnjön.

A bomba alakú Fox a szemérem tájéka felett viselte exe nevét, most pedig egy hatalmas, virágok közt tekergő kígyó tetoválással takarták el a régit.

Köszönjük a bizalmat! @meganfox

– írta kedden az Instagramon a SYZYGY Precision Tattooing tulajdonosa, Jesse. A 37 éves színésznő pedig így nyilatkozott a végeredményről:

Teljesen el tudták rejteni a régi tetoválást az új kígyó és virágok alá, ahogyan szerettem volna… Nagyon hálás vagyok a tetoválás által adott lehetőségért és a menő emberekért, akikkel az út során találkoztam.

A tennessee-i születésű bombázó nem ezt az egyetlen tetkót készíttette el a szalonban, több vörös, finom vonalú mintát is az ujjaira varratott a Los Angeles-i tetoválóművész, Sydney Smith-szel. Szem, végtelen jel, apró csillagok, keresztek, hold, pontok, nyaklánc és a 11-es szám motívuma láthatók kézfejein.

Megan Fox és exe
Forrás: JB Lacroix/Getty Images

Érdekes, hogy nem Megan Fox a egyetlen, aki mostanság ezzel volt elfoglalva, nemrég fotózták le Melanie Griffith-t, aki válláról szedette le végérvényesen Antonio Banderas nevét, és helyette gyermekei nevei kerültek.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto