Barion Pixel Jason Statham és Megan Fox szenvedélyes viszonyával jön a Feláldozhatók 4. – Coloré

Jason Statham és Megan Fox szenvedélyes viszonyával jön a Feláldozhatók 4.

2023. 06. 08.

A franchise negyedik részének első hivatalos előzetese kilenc év kihagyás után hozza vissza Stallone-t és társait. A férfiak legnagyobb örömére pedig Megan Fox is helyet kapott benne.

Kilenc év után visszatérnek! Jason Statham, Dolph Lundgren és Randy Couture is megismétlik szerepüket Sylvester Stallone oldalán a készülő filmben. Az új szereplők között pedig ott van Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox , Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Eddie Hall, Iko Uwais és Andy Garcia.

A trailerben a Megan Fox által alakított nő találkozik Statham karakterével, Lee Christmas-el, és nyilvánvalóan látszik, hogy kettejüknek bonyolult története van. Egy heves küzdelem után az amazon csatlakozik az Expendables csapatához. Legújabb küldetésükben az újoncok és a régi idők csapata összefonódik fegyverek, robbanások és rengeteg erőszak ölelésében. A jól bevált recept tehát működik, kellemes új fűszerezéssel.

Megan Fox lenyomja Jason Stathamet
Forrás: IMDB

A harmadik részt 2014-ben láthattuk, azóta sokat változtak a színészek. Mivel a harmadik film alacsony bevételt hozott két elődjéhez képest, Stallone pedig szakmai nézeteltérések miatt átmenetileg kiszállt a projektből, ezért sokáig kellett várni a folytatásra. Azonban számos új szereplővel – köztük Jaa és Uwais harcművészekkel – a negyedik részben egészen biztosan megújul a franchise és úgy kibővül, hogy az könnyedén folytatható legyen a jövőben.

Stallone nem része a negyedik rész alkotói csapatának, kizárólag színészként tagja a stábnak. Scott Waugh rendezi, a forgatókönyvet Max Adams és Spencer Coven írta.

A Feláldozhatók 4. szeptember 22-én kerül a mozikba.

Forrás: Variety

Borítókép forrása: