Barion Pixel Madonna egyre több rajongóját haragítja magára ízléstelen posztjaival – Coloré

Madonna egyre több rajongóját haragítja magára ízléstelen posztjaival

2021. 11. 25.

Míg a 2000-es években a legnagyobb nevek közt emlegették a pop koronázatlan királynőjét, addig ma már rá sem lehet ismerni.

A koncertek és a slágerek helyett Instagram posztjaival igyekszik felhívni magára a figyelmet, amelyeken szemmel látható, hogy nincs minden rendben a sztárral. A 63 éves Madonna sok más celebhez hasonlóan nehezen barátkozik meg az idő múlásával és a fiatalabb generáció egyre nagyobb erejével, ami teljesen letaszította biztosnak hitt trónjáról.

Billboard Women In Music 2016 New York
Forrás: Northfoto

Ezért először plasztikai beavatkozásoknak vetette alá magát, amelytől mára teljesen eltorzult a különleges arca, aztán jöttek az egyre merészebb, sőt mi több kifejezetten ízléstelen szettek, amelyekben rendre meg akarja mutatni, hogy még mindig képes haladni a korral.

Sajnos ez viszont inkább szánalmat és undort kelt az emberekben, hiszen a hatodik X fölött, családanyaként, sokan úgy vélik, hogy kezd rögeszméjévé válni a világ megbotránkoztatása és a fiatalokkal való versengés.

https://www.instagram.com/p/CWq_ERUI3SV/

Ez persze őt kicsit sem zavarja, ahogy az sem, hogy még legjobb barátai is egyenként hátat fordítanak neki viselkedése miatt. Legutóbbi Instagram posztját egyöntetűen felnőtt tartalomnak és túl soknak ítélték, mivel nemcsak a 18 éven felüli rajongói láthatják ezeket a képeket. A fotókon melltartó nélkül, neccharisnyában, félreérthetetlen pózokban látható.

Madonna egyébként már egy korábbi Instagram bejegyzésével is kiverte a biztosítékot,. Az említett felvételeken a V magazinban megjelent riportját reklámozta, mégpedig Steven Kleinn fotóssal az oldalán. Ez még önmagában még nem is megbotránkoztató, az viszont már igen, hogy a férfi egy kést szorít a sztár nyakához, ami azt a látszatot kelti, hogy a családon belüli erőszak kicsit sem komoly dolog…

Forrás: dailymail.com
0 /eletmod/sztarok/madonna-egyre-tobb-rajongojat-haragitja-magara-izlestelen-posztjaival/