Barion Pixel Madonna lánya is csatlakozott Rihanna új showjához – Coloré

Madonna lánya is csatlakozott Rihanna új showjához

2021. 09. 24.

A virtuális divatshow Rihanna legújabb extravagáns fehérnemű kollekcióját, a Savage X Fenty-t mutatja be.

Ilyen még nem volt! Ez több szempontból is igaz Riri új projektjére, hiszen a 33 éves énekesnő-divatguru ezúttal az egyik streaming szolgáltató felületén, az Amazon Prime-on mutatja be különleges kollekcióját. Az egyedi műfaji megjelenítésen túl azért is extra ez a projekt, mert debütál benne Madonna 24 éves lánya, Lourdes Leon, aki az idei MET-gálán is bizonyította, hogy a kifutón a helye.

Lola (lourdes) Leon Dans La Campagne De Marc Jacobs ***exclusive***
Forrás: Northfoto

A szeptember 24-i virtuális divatshow-ban Lourdes meglehetősen fülledt erotikát prezentál, csakúgy, mint egykoron édesanyja. Madonna lányának ez nem a legelső modellmunkája lesz, szám szerint a második, mivel 2018 -ban sétált először a Gypsy Sport 2019 tavaszi bemutatóján a New York -i divathéten.

Rihanna Savage X Fenty kollekciója és bemutatója már most teljesen lázban tartja a divatőrülteket, rajongókat, hiszen a popsztárból lett üzletasszony olyan beharangozókat mutatott be, amiből egyértelmű, ő nem csak a cingár modelleknek tervez ruhát, és pláne nem gondolja azt, hogy egy női test csakis vékonyan lehet szép. Rihanna darabjai minden alakra és formára tervezettek, és az összes női testformát döggel ruházzák fel.

A show nemcsak egy virtuális divatbemutató lesz, hanem egy hatalmas buli, ahol igazi világsztárok lépnek fel. Mind zeneileg, mind a kifutóra. Az este szereplői lesznek: Ricky Martin, Nas, Daddy Yankee, Cindy Crawford, Adriana Lima, Behati Prinsloo, Emily Ratajkowski, Gigi Hadid, Irina Shayk, Vanessa Hudgens, Troye Sivan és még sokan mások.

A műsor kapcsán azt is megkérdezték Riritől, hogy új zene mikor várható tőle, de sajnos azt mondta, jó pár éve nem foglalkozott már zenei projekttel. Még nagyon gondolkodik, mi is lenne az a kiforrott stílus, ami őt igazán reprezentálná a zeneiparban, hiszen rengeteget fejlődött és változott az elmúlt években.

Forrás: justjared.com
0 /eletmod/sztarok/madonna-lanya-is-csatlakozott-rihanna-uj-showjahoz/