Madonna visszatért, méghozzá nem is akárhogyan

2021. 09. 13.

A pop királynője meglepetésszerűen jelent meg szeptember 12-én este a 2021-es MTV Video Music Awards díjátadón, hogy megnyissa az eseményt a brooklyni Barclays Centerben.

A hihetetlen debütálás egy videó előadással kezdődött, amiben Madonna sárga taxival megérkezett New Yorkba. A legendás popsztár az 1990-es slágerének, a Vogue c. dal teljes bőrfelszerelésben lépett a színpadra az MTV 40. évfordulója alkalmából. A közönség éljenzett, Madonna pedig egy elég erős és szókimondó beszédet címzett a közönségnek, a tőle megszokott módon. Az est házigazdája egyébként nem ő, hanem Doja Cat volt.

The Beatles Eight Days A Week The Touring Years Premiere London
Forrás: northfoto.com

Madonna és a VMA díjátadók nagy közös múlttal rendelkeznek, hiszen a popdíva nemcsak díjakat zsebelt be, de többször is elképesztő előadást tartott a gálákon – többek között 1984-ben a Like a Virgin című legendás dalával, 1990-ben az ikonikus Vogue-gal, és akkor is, amikor 2003-ban egy mash up-ban énekelt Missy Elliottal, Britney Spears-szel és Christina Aguilerával.

Madonna 1986-tól kezdődően a VMA-s karrierje során több, mint 20 díjat nyert, különféle kategóriákban.

A visszatérés azonban nemcsak az MTV színpadán jött el, ugyanis augusztusban, az énekesnő 63. születésnapján jelentette be, hogy zeneileg is felpörög: a Warner Music Group jóvoltából 2022-től új életre hívja legnagyobb slágereit, több deluxe albummal, amelyekhez koncertek és showműsorok is tartoznak majd.

Forrás: dailymail.com