Madonna ikerlányairól posztolt: 9 évesek lettek

A pop királynőjének összesen hat gyermeke van, akik közül négy örökbefogadott. A legkisebbek most ünnepelték kilencedik szülinapjukat.

Madonna nemcsak tiszteletreméltó és legendás énekes, de csodás anyuka is. A 63 éves sztárnak legnagyobb lánya, Lourdes, Carlos Leon táncostól született, legnagyobb fia Rocco pedig Guy Ritchie producer-rendezőtől. Afrikából négy gyermeket fogadott örökbe, fiát David Banda Mwalát, valamint lányait Mercy James-t, és az ikreket, Estere-t és Stellát. Utóbbiak már 9 évesek és erről Madonna egy megható Instagram bejegyzésben emlékezett meg, melyhez 10 képet is kiposztolt a rajongók legnagyobb örömére.

The Beatles Eight Days A Week The Touring Years Premiere London
Forrás: northfoto.com

A díva a következőt írta: „Boldog születésnapot Stella és Estere! Két gyönyörű lélek vagytok, akik nem hoznak mást, csak boldogságot mindazok életébe, akikkel találkoznak. Nagyon hálás vagyok, hogy az életem részei vagytok!”

Az ikrek egyébként nagyon energikus gyerekek, imádnak sportolni, focizni, de a divat sem áll távol tőlük. A testvérek között óriási a szeretet, Lourdes rendszeresen a szárnyai alá veszi kisebb testvéreit és ő az, akinek hatására már nem szégyellősek a kamera előtt.

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Egy író azt állítja, Vilmos hercegnek volt pár internetes kapcsolata celebekkel