Barion Pixel Apja nyomdokaiba lép M. Night Shyamalan 22 éves lánya – Első horrorfilmjének dátuma is megvan – Coloré

Apja nyomdokaiba lép M. Night Shyamalan 22 éves lánya – Első horrorfilmjének dátuma is megvan

2023. 02. 17.

M. Night Shyamalan lánya, Ishana a The Watchers című gótikus horrorregény filmadaptációjával debütál játékfilmes rendezőként.

A rendező, M. Night Shymalan 22 éves lánya írja és rendezi egy külföldi lap szerint a The Watchers című horrorfilmet, amellyel valóban apja nyomdokaiba léphet, hiszen a világhírű rendező egyik védjegye a horror és thriller elemekkel teletűzdelt alkotások rendezése. Az pedig csak ráadás, hogy lánya is ezt választotta szakmájának és kedvenc műfajának.

M. Night Shyamalan lányai
Forrás: Northfoto

Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy elkészíthetjük Ishana első filmjét. A film egyszerre lesz magával ragadó és félelmetes, a forgatókönyv már az első oldaltól fogva felkelti az érdeklődést, és nem is enged el.

– mondta Richard Brener, a New Line Cinema elnök-vezérigazgatója, aki nagyon örül, hogy M. Night Shyamalan lánya kezei között kerül megrendezésre az alkotás.

A The Watchers tervezett megjelenési dátuma 2024. június 7. A film szinopszisa szerint a történet Minára, egy 28 éves művészre összpontosít majd, aki Nyugat-Írországban reked egy nagy és érintetlen erdőben. Amikor Mina menedéket talál, tudtán kívül csapdába esik három idegen mellett, akiket minden este titokzatos lények figyelnek és üldöznek. A Hatodik érzék rendezőjének, M. Night Shymalannak és feleségének, Bhavna Vaswaninak három közös lánya van, a 26 éves Saleka, Ishana és a legfiatalabb Shivani.

M. Night Shyamalan egyik legnagyobb filmje, a Hatodik érzék
Forrás: Northfoto

Saleka R&B énekesnő lett. Gyakran dolgozik együtt Ishanával, aki egyébként a legtöbb klipjét rendezte is. M. Night Shyamalan pedig nemcsak készülő filmje miatt lehet büszke középső lányára, ugyanis Ishana írta és rendezte a kritikusok által elismert Apple TV+ Servant sorozat epizódjait, illetve másodrendezője volt apja 2021-es Idő, valamint a közelmúltban bemutatott, apokaliptikus pszichológiai horrorfilmjének, a Kopogás a kunyhóban című alkotásának.

Forrás: hollywoodreporter.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/m-night-shyamalan-22-eves-lanya/