Barion Pixel Érkezik az év legfurcsább filmje, M. Night Shyamalan rendezésében – Coloré

Érkezik az év legfurcsább filmje, M. Night Shyamalan rendezésében

2021. 07. 25.

Végre-valahára a szinkronos előzetesét is meg lehet nézni M. Night Shyamalan új alkotásának.

A zseniális rendező – akinek a nevéhez olyan filmek köthetőek, mint a Jelek, a Széttörve, a Hatodik érzék vagy éppen az Esemény -, két év pihenő után újra a kamera mögé állt, hogy elhozza számunkra az év legérdekesebb és leghátborzongatóbb alkotását, az Időt.

Ido Trailer
Forrás: youtube.com

Az alkotás történetének középpontjában egy család áll, akik egy trópusi nyaralásra indulnak és útba ejtenek egy eldugott tengerpartot, ahol néhány óra múlva kiderül, hogy gyors öregedésnek indulnak a gyerekek. Ezzel pedig kezdetét veszi a szörnyűséges események sorozata, de ha ez nem lenne elég mindössze egy napjuk marad az életből. A misztikus thriller az év egyik legjobban várt produkciója, ugyanis köztudott, hogy Syamalan csak és kizárólag olyan filmeket ad ki a kezei közül, amelyek igazi kasszasikert hoznak.

A főszerepeket Gael García Bernal, Vicky Krieps, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie és Alex Wolff alakítják. A várva várt thriller július 29-én debütál a magyar mozikba. Erre ugyan még kell néhány napot várni, de addig is érdemes megnézni a filmhez készült előzetest, amely egyszerre izgalmas és félelmetes.

Forrás: variety.com