Barion Pixel Ezt kapta Lindsay Lohan kisbabája Jamie Lee Curtis-től – Coloré

Ezt kapta Lindsay Lohan kisbabája Jamie Lee Curtis-től

2023. 08. 02.

Nemrégiben született meg Lindsay Lohan kisbabája, Jamie Lee Curtis pedig kedves ajándékkal lepte meg az újdonsült édesanyát!

Lindsay Lohan és férje, Bader Shammas a múlt hónapban köszöntötték Luai nevű kisfiukat. A színésznő húsz évvel ezelőtt játszott együtt Jamie Lee Curtis-szel a Nem férek a bőrödbe című filmben. Bár azóta nem volt közös filmjük, az ott megjelenített anya-lánya párosuk egy életre megpecsélte sorsukat, és jó barátok lettek.

Nem véletlen hát, hogy Jamie Lee Curtis tiszteletbeli filmes nagymamaként tekint magára, így ajándékkal lepte meg ,,unokáját” és Lindsay Lohant.

A csomagban mesekönyvek vannak, amiket nem más, mint maga a színésznő írt.

Lindsay Lohan újszülött kisfia Jamie Lee Curtis által írt mesekönyveket kapott / Kép forrása: Lindsay Lohan / Instagram
Lindsay Lohan újszülött kisfia Jamie Lee Curtis által írt mesekönyveket kapott / Kép forrása: Lindsay Lohan / Instagram

Lindsay Lohan nagyon örült az ajándéknak, és meg is mutatta követőinek Instagram-storyjában.

Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis barátsága

Az anyát és lányát megformáló páros barátsága kibírta az utóbbi húsz évet, ráadásul olyannyira mély, hogy Lindsay még tanácsokat is kért barátnőjétől arról, hogy hogyan lehet jó anya. Akkor Jamie Lee Curtis azt mondta neki, hogy minden rendben lesz, mert ha meglesz a baba, minden magától értetődően fog történni.

Májusban a Nem férek a bőrödbe főszereplői újra összeálltak egy interjú erejéig a film 20 éves évfordulója alkalmából. A színésznők nyíltan beszéltek arról, hogy szeretnének folytatást készíteni, Curtis pedig az év elején azzal ugratta a kollégáit és a közönséget, hogy ez meg is fog történni.

Lindsay Lohan sem ellenkezne, így azt nyilatkozta, hogy rajta sem múlik egy esetleges második rész, így a készítőkre bízzák, hogy lesz-e forgatás.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images