Barion Pixel Mi történt? Szakított Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid? – Coloré

Mi történt? Szakított Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid?

2022. 11. 15.

Egész Hollywood megjelent Leonardo DiCaprio szülinapján, csak egyvalaki hiányzott a vendégek közül. Vajon történt valami a színész és Gigi Hadid között?

Óriási szülinapi bulit csapott pénteken Leonardo DiCaprio, mondhatni, hogy egész Hollywood őt ünnepelte a 48. születésnapján Beverly Hillsben. A partit egy magánkastélyban tartották, minden híres barátja részt vett rajta, köztük Bradley Cooper, Kate Hudson, Rebel Wilson, Ashton Kutcher, Sir Mick Jagger és Jamie Foxx is.

A rendezvényen megjelent még Rami Malek, Casey Affleck, Tobey Maguire és Adrien Brody, LeBron James kosárlabdasztár és felesége, Savannah, Rich Paul sportügynök, valamint tiszteletüket tették DiCaprio szülei is, George DiCaprio és Irmelin Indenbirken.

Nagyszerű buli volt zenével, italokkal és ételekkel. Úgy tűnt, mindenki nagyon jól érezte magát

– mondta egy forrás a People magazinnak.

Bár a parti annyira menőnek tűnt, hogy akit nem hívtak meg rá Hollywoodban, az biztosan átgondolja most a kapcsolati hálóját, de érdekesség, hogy DiCaprio állítólagos barátnőjét, a modell Gigi Hadidot nem látták az érkező vendégek között.

Leonardo DiCaprio
Gigi Hadid / Forrás: Northfoto

Mi van Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid között?

A párosról még szeptemberben röppentek fel a hírek, miszerint randevúznak. Többször is lefotózták őket együtt az utóbbi hónapokban, úgy tűnt, minden jól alakul köztük.

Gigi és Leo nagyon jól érzik magukat. Próbálnak visszafogottak és privátak maradni, és Gigi nagyon élvezi az együtt töltött időt. Hálás, hogy Leo ebben az időszakban lépett be az életébe, azt mondta, hogy pontosan erre volt szüksége. Leo nagyon laza, és tetszik neki, hogy a kapcsolatuk ilyen könnyed. Eddig jól alakulnak a dolgok.

– osztotta meg november elején egy bennfentes a Seventeen magazinnal.

A hónap elején még a People is arról írt, hogy Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid is New Yorkban tartózkodnak, annyit találkoznak, amennyit csak tudnak, a kapcsolatuk pedig jól halad. Legutóbb szeptemberben fotózták őket együtt egy partin a New York-i divathéten.

Egy forrás korábban azt mondta:

Nagyon boldognak és izgatottnak tűnik [Gigi Hadid], hogy láthatja őt [Leonardo DiCapriot]. Vonzódik hozzá. Nagyon jól bánik vele. Érettnek és sármosnak találja.

Mindezek után nagyon furcsa, hogy a modell pont DiCaprio születésnapi buliját hagyja ki. Azonnal elkezdődtek a találgatások arról, hogy a párosnak mégsem alakul olyan jól a kapcsolata, mint elsőre tűnt, talán szakíthattak is.

Forrás: People, Seventeen
Borítókép forrás: Northfoto